Mi ez a Shawn Mendes őrület? Ő az új Justin Bieber?
Kiemelném, hogy nem akarok senkit megsérteni, sem a rajongó-, sem az ellentáborát, ez csak az én véleményem. Viszont huszonéves fejjel képtelen vagyok felfogni, miért olyan menő mostanság ez a tag. Wattpadon nézelődtem, de alig lehet olyan sztorit találni, amiben nem említik meg legalább egyszer. Belehallgattam a munkásságába, sok hangja nincs szerencsétlennek, egy-két zenénél még az autotune is elviselhetetlen, tipikus rádióba való zenéket gyárt. Bár ebben nem igazán tudok nyilatkozni, de még csak nem is igazi szépfiú, teljesen átlagos arcú, minden második sarkon az egyik hasonmása jön velem szembe..
Valaki legyen olyan kedves, és magyarázza ezt el nekem, nem vagyok képes ezt felfogni.
Szerintem menj el fülészetre ha szerinted nincs jó hangja. Brutál jó énekes, pedig nem vagyok egyáltalán fan, de még én is hallom, hogy mennyire tisztán énekel. Elképesztő technikája van.
Egyébként meg izmos, magas, sármos gyerek, ráadásul nagyon magabiztos is, ez sugárzik róla, ezért a fiatalabb lányok kb elolvadnak tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!