Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Május közepén jár le a 2 évem...

Május közepén jár le a 2 évem hogy sikeres forgalmi vizsgát tegyek. Az új törvény miatt nem vizsgázhat senki vírus miatt. Most mi lesz bele öltem a pénzt a semmiért?

Figyelt kérdés

2020. márc. 20. 11:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Megoldódott?

Itt nálunk vidéken újraindult a vezetés hétfőn! Az első forgalmi vizsgák 19-én kedden lesznek

2020. máj. 13. 19:02
 22/32 anonim ***** válasza:
Amúgy az durva, hogy ilyen nagy a szabadság vidéken, miközben kicsit sem jobb a helyzet ott sem, csak hát nyilván kisebb népsűrűség mellett kevesebb a beteg is..Van róla amúgy véleményem, de inkább politikamentes maradok. Remélem azért július-augusztusra már pestn is feloldják a korlátozásokat.
2020. máj. 14. 17:32
 23/32 anonim ***** válasza:
Ha szabadság az, hogy maszkban és kesztyűben vezethetsz 2 hónap kihagyás után 30 fokban, akkor igazad van!
2020. máj. 14. 17:45
 24/32 A kérdező kommentje:

Vidékeken is lassan vége a korlátozásoknak!

Annyival hosszabbítanak ahány nap eletelt a viszavonástol

2020. máj. 15. 08:27
 25/32 anonim ***** válasza:
Nézd, ez Pesten se lesz másképp szerintem. Csak vidéken legalább lehet már látni, mikor fogsz vizsgázni. Nekem pl. külföldi munkavégzés kezdésének ideje múlik ezen, bár ki tudja, hogy mikor lehet külföldre menni.
2020. máj. 15. 11:38
 26/32 anonim ***** válasza:

Pest megyében is feloldják hétfőtől.

Sőt, tesóm Pesten tanul vezetni, nekik hétfőtől van újra oktatás.

2020. máj. 15. 18:22
 27/32 anonim ***** válasza:
Én is felhívtam tegnap az oktatómat. Ott még jövő héten nem lesz oktatás, az irodát takarítják, fertőtlenítik a kocsikat stb. De két hét múlva reméli, hogy újraindul az oktatás.
2020. máj. 17. 18:03
 28/32 A kérdező kommentje:

Új infó!

Nekem azt mondta az oktató 6 hónappal hosszabbítják meg a 2 évemet!

2020. máj. 18. 11:05
 29/32 A kérdező kommentje:

Mégse 6 hónappal...

Még nem vizsgáztatók amíg nem hoznak törvényt mennyivel hosszabbítják meg 😪😪😪

2020. máj. 27. 11:45
 30/32 anonim ***** válasza:
Utolso: nekem azt mondta ma az oktato, hogy mivel nekem augusztusban jar le a vizsgam nem hosszabbitanak. Szal 2 ev alatt volt 2 lehetosegem bizsgazni.
2020. jún. 5. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!