Május közepén jár le a 2 évem hogy sikeres forgalmi vizsgát tegyek. Az új törvény miatt nem vizsgázhat senki vírus miatt. Most mi lesz bele öltem a pénzt a semmiért?
Hát srácok kétségbe vagyok esve..
Ha megtolják mondjuk 2 hónappal, de még kresszből lehet menni be iratkozni mert otthon lehet tanulni.
De ők mind vizsgázni akarnak majd forgalmiból, és még mi is itt vagyunk, és azok is akiknek még van idejük bőven. Vizsgabizottság is kevés, oktató is.
Francba nagy szarba vagyunk.. 🤐
Én is kétségbe vagyok esve hasonló miatt. Ráadásul nálunk csak heti 1 nap van vizsga. 3 maradt el. Kb 3- 4 ember van vizsgaalkalmanként az én oktatómnál...
Szarban vagyunk, de nem biztos, hogy minden vizsgázó akar vezetni még.
Ráadásul az oktatók is tudják, hogy a nem vizsgázó tanulók sem várhatnak sokat, mert nekik is több dolguk lesz velük. Én ezzel nyugtatom magam. Amúgy én inkább azon parázok, hogy elfelejt szólni. Volt már, hogy elfelejtett. Persze én vagyok az egyik aki a legtöbbet várt rá anno és ezt tudja. Tehát nekem is nagyon parás.
Ez én oktatóm mindig le mondta a vezetés órákat hívott, hogy ez meg az van.. Persze vizsga előtt..
Még a vizsgátol is elment az egész kedvem, hogy legalább ilyenkor lehetne rá számítani..
Vezetési órát sem vettük le végig csak az eléjén, be ment ide-oda amikor vezettem le áltunk neki dolga van, idő ugyanúgy megy ki fizetem de mégsem vezettem le teljesen ☹️
Most hogy már lehet vizsgázni, mindenkinek sok sikert kívánok!
Remélem nekem is sikerül végre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!