Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Május közepén jár le a 2 évem...

Május közepén jár le a 2 évem hogy sikeres forgalmi vizsgát tegyek. Az új törvény miatt nem vizsgázhat senki vírus miatt. Most mi lesz bele öltem a pénzt a semmiért?

Figyelt kérdés

2020. márc. 20. 11:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mennyire biztos forrásból tudod, hogy lesz hosszabbítás? Másik kérdésem, hogy mennyivel?
2020. ápr. 3. 13:38
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
A google hírek között láttam. Semmit nem írnak csak, hogy törvény módosítás lesz majd.
2020. ápr. 3. 14:17
 13/32 A kérdező kommentje:

Hát srácok kétségbe vagyok esve..

Ha megtolják mondjuk 2 hónappal, de még kresszből lehet menni be iratkozni mert otthon lehet tanulni.

De ők mind vizsgázni akarnak majd forgalmiból, és még mi is itt vagyunk, és azok is akiknek még van idejük bőven. Vizsgabizottság is kevés, oktató is.

Francba nagy szarba vagyunk.. 🤐

2020. ápr. 3. 17:48
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Én is kétségbe vagyok esve hasonló miatt. Ráadásul nálunk csak heti 1 nap van vizsga. 3 maradt el. Kb 3- 4 ember van vizsgaalkalmanként az én oktatómnál...

Szarban vagyunk, de nem biztos, hogy minden vizsgázó akar vezetni még.

Ráadásul az oktatók is tudják, hogy a nem vizsgázó tanulók sem várhatnak sokat, mert nekik is több dolguk lesz velük. Én ezzel nyugtatom magam. Amúgy én inkább azon parázok, hogy elfelejt szólni. Volt már, hogy elfelejtett. Persze én vagyok az egyik aki a legtöbbet várt rá anno és ezt tudja. Tehát nekem is nagyon parás.

2020. ápr. 3. 19:00
 15/32 A kérdező kommentje:

Ez én oktatóm mindig le mondta a vezetés órákat hívott, hogy ez meg az van.. Persze vizsga előtt..

Még a vizsgátol is elment az egész kedvem, hogy legalább ilyenkor lehetne rá számítani..

Vezetési órát sem vettük le végig csak az eléjén, be ment ide-oda amikor vezettem le áltunk neki dolga van, idő ugyanúgy megy ki fizetem de mégsem vezettem le teljesen ☹️

2020. ápr. 3. 20:42
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Az egesz egy szanalom. Mar volt aki leoltott engem, hogy kozel ket ev alatt miert nem lett a jogsim. Erre a valaszom: volt hogy 2-3 honapot vartam oktatora. Egyszer miutan buktam 1 honapig nem ulhettem volan moge. Stb stb. En meg csak fizetem a szazezreket es ujra csinalhatom az egeszet. Ilyenkor szerintem tenyleg az lenne a minimum, hogy azt vegyek elore, akinek surgos a jogsi, es ne azt, aki most kezd el vezetni. Nalunk is egy vizsganap van, es egy nap 4-5 vizsgazo. Nagyon ra vagyok parazva, de mar azon is gondolkodom, hogy ha most nem jon ossze, megszerzem a jogsit videken, ahol nem kell amiatt aggodni, hogy lejar a 2 ev. Mert ami most van az borzaszto. Es sajnos az oktato is megmondta h nincsen se oktato, se vizsgaztato. En ugy erzem itt csak a kenopenz segit ha valamit el akarsz erni. Sajnos.
2020. ápr. 4. 00:14
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Vidéki vagyok! Pont ugyanez a helyzet itt is.
2020. ápr. 4. 05:43
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Ott is baromi sokat kell varakozni?
2020. ápr. 4. 09:59
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Eleve az oktatómra 4 hónapot vártam. Lassan haladtunk eleinte. Most gyorult fel februártól csak közben adódott egy karton csere, meg ez a szarság.
2020. ápr. 4. 10:23
 20/32 A kérdező kommentje:

Most hogy már lehet vizsgázni, mindenkinek sok sikert kívánok!

Remélem nekem is sikerül végre

2020. máj. 10. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!