Neonácik miért hallgatnak Dixie indulókat is? Nem vagyok jártas ezzel, ezért kérdezem.
Figyelt kérdés
Bővebben:
Volt egy neonáci csapat régebben a sulimba, és Dixie indulókat is hallgattak. Meg pár neonáci zenét?
Mi a köze ennek a két "világnak"?
Nem vagyok ebben jártas, ezért kérdezem.
2020. márc. 20. 10:42
1/3 anonim válasza:
Dél néger rabszolgatartó államokból állt, gondolom az iskolában nekik a néger-néger ugyanaz, egyre megy. Csak valakit utálni lehessen. A jártassághoz elég annyi, hogy ezt tanítják történelemből, az amerikai polgárháborút. A dixie dalok között pedig vannak rasszista szövegűek is.
2/3 anonim válasza:
Váó. Ez nekem is jól jött. Köszi a kérdezőnek és a válaszolónak is egyaránt! ^^
3/3 anonim válasza:
A neonáci Jobbik mit keres a balliberálisok ölében? Ha ezt megfejted, akkor a kérdéseidre is választ kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!