Hát ne várd, hogy azt mondják, "micsoda fess úriember". A zenéjét meg nem ismerem, de az se lehet valami könnyen befogadható. Nem ócsárolni akarom, de igazából tudnám, ha akarnám.
2019. júl. 26. 08:10
2/12 A kérdező kommentje:
Na látod,te se ismered de tudnád ócsárolni. Itt a példa.
2019. júl. 27. 00:32
3/12 anonim válasza:
Én nem bzizom le vagy ilyesmi, nekem a zenéjével csak annyi a bajom, hogy isteni rangra emelik az id..a rajongói (mint tentaciont), + a szövegei elképesztően cringek, mintha egy 5 éves írta volna őket a legtöbbször, akinek nem vették meg a kedvenc játékát a tescoban
2019. júl. 27. 11:16
4/12 anonim válasza:
Halgass inkább Beyonce-t.
2019. aug. 1. 12:30
5/12 anonim válasza:
jajj megdugtam az exem ey, beveszek egy xanaxot ey
fú de jó szöveg, aztán adagoljuk túl magunkat és haljunk bele
de nembaj mert a sok nyomi istenít így is. ey
2019. aug. 11. 16:42
6/12 anonim válasza:
Nem baj, majd kinövöd :)
2019. aug. 11. 17:31
7/12 A kérdező kommentje:
#5 Te kicsit összekevered xxxel, na se baj.
2019. aug. 12. 08:34
8/12 anonim válasza:
Persze,hogy istenitik a zenéjét hisz egy kib*szott legenda.
Akik nem tudnak a dalaival azonosulni azok az emberek valószínűleg másképp látják az életet mint ő. Az meg a másik hogy miért sz*rozzák vagy b*zizzák le a dalait vagy őt,énis úgy voltam vele,hogy egy drogos senkiházi,aztán meghallgattam a dalait figyelmesen és legjobb dolog ami történhetett velem,hálásak lehetünk neki hogy legalább hagyott hátra nekünk valamit. Akik meg nem ismerik vagy nem hallgatják a zenéit azoknak azt üzenem,hogy halottról jót vagy semmit.
2019. dec. 25. 20:33
9/12 anonim válasza:
Igazat vagy semmit*
Az viszont igaz hogy egy drogos csávó volt aki fiatalok tízezreinek életét baszta szét üdv
2019. dec. 27. 09:02
10/12 anonim válasza:
Mindig is figyelmeztette a rajongóit.hogy ne drogozzanak annak ellenére,hogy ő elég durván csinálta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!