Mit tennél, ha a tökéletes gyilkosságot akarnád elkövetni?
Figyelt kérdés
A kérdést csak érdekesség képpen tettem fel. Nem tervek senkit eltenni láb alól.2008. nov. 21. 14:15
12/21 anonim válasza:
Én bizony elgondolkodtam már ezen egy párszor.De szerintem mindenki szivesen eltenne valakit láb alól.Ha valaki azt mondja nem az hazudik.Én meg is tudnám csinálni,valószinűleg gyszert adagolnék túl egy kicsit/azt nem írom melyiket érdemes/És szerintem simán csinálják is itt Mo-n az emberek,csak nem derül rá fény mert sok embert nem boncolnak.Sokszor 50-60 éveseknél is elég,ha a család nem kéri és mondjuk volt már az illetőnek előzőleg szívbetegsége.Mország nem a Miami helyszínelők,hogy egy cérnadarabbal lebuktatnak!Vagy ott van a Fekete Angyal,állítása szerint sok embert eltett lábalól,és sztem igaz is.Egy ember halálát sem tudták rábizonyítani,csak azért kapott 12 évet mert engedély nélkül adott be gyszereket.Ami ugye lehetett akár csak 1 fájdalomcsillapító,de nem kérdezett rá az orvostól,hogy adhat-e!!!!Ezt viszont minden Nővér csinálja!!!/mármint azt,hogy nem kérdez rá 1 Algopyrinre/
13/21 anonim válasza:
Hááát. Én azthiszem inkább jóbalennék vele, nem feltűnően, nehogy az legyen gyanús, valamit egysuer csinálnék neki, vagy küldenék enni, amit én csainálok, vagy valahol ahol ismerőps dolgozik, ott ennénk, és a dolgozót megkérném, hogy... háááát. valamit tennék a kajájába. Mondjuk viagrát vagy valamit, holott azt is, és MÁST is, amit nem írok, az legyen csak titok, de azt tudom, hogy csak akkor lehet kimutatni ha közvetlen azt keresnék a nyomozók. És rálehetne kenni a viagrára. És igen, sztem sokan elgondolkodnak ezen. Én is tettem már, csak megteni nem merném.... ha VÉLETLEN valami nem úgy sül el ahogy kellene akkor marhára nincs kedvem egy börönben megrohadni.
14/21 anonim válasza:
Aki beleteszi a kajába, simán köphet. Ez nem jó módszer.
15/21 anonim válasza:
nezni kell sok CSI-t hogy tudd hogy mükdönek a helyszinelök. és a legjobb ha nincs inditék, csak random válszt az ember célpontot, lehetöleg más országban. kesztyü, cipőre orvosi zoknit huzni stb :D
16/21 anonim válasza:
sztem lassan kellene adagolni vmit amit nem mutat ki még az erre irányuló nyomozás sem, nem tudom mi az
17/21 anonim válasza:
Pont most néztem meg egy filmet ami "erről" szól! :) A címe: Patológia Érdemes megnézni. Érdekes film! :D
18/21 anonim válasza:
Elég profi módszer: sugárfertőzöd a célszemély által használt közlekedési eszközöket. No persze mindegyiket csak a határérték felett egy kicsivel. Szóval ha valaki csak egyszer utazik vele együtt, semmi baja nem lesz. Neki viszont előbb-utóbb sok lesz a "jóból".
Asszem öltek már meg így valami titkosügynököt vagy kit... (na mondjuk ez se lehetett tökéletes, hisz tudjuk hogy történt)
19/21 anonim válasza:
Hm TV-ben láttam azthiszem,hogy egy amerikai nő ugy ölte meg a férjét,hogy fagyasztott halatt vett vacsorára,a férje a garázsban csinált valamit,ő meg fejbekurta a fagyott hallal a holtestet feloldotta valamiben,és lehuzta aklotyón:S a halat megették vacsorára :S nem emlékszek,hogy derült ki végülis.
20/21 anonim válasza:
hát eléggé odafigyelnék minden nyomra szóval h legyen rajtam kesztyű ne hadjak ott SEMMI nyomot és valami írtó jó tervez eszelnék ki mindig időpontot egyeztetnék szóval akire támadni akarok meg annak a családjának azt a időpontot h mikor érnének haza meg h ne legyen a környéken senki meg ilyesmi! minden apró kis dologra oda kell figyelni bármennyire is kicsike! :) de én nem vok semmi ilyen rossz ember csak gondolom hogyan kell xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!