Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha a tökéletes...

Mit tennél, ha a tökéletes gyilkosságot akarnád elkövetni?

Figyelt kérdés
A kérdést csak érdekesség képpen tettem fel. Nem tervek senkit eltenni láb alól.
2008. nov. 21. 14:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%
Kérdezd meg Chuk Norrist:)
2008. nov. 22. 05:58
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én bizony elgondolkodtam már ezen egy párszor.De szerintem mindenki szivesen eltenne valakit láb alól.Ha valaki azt mondja nem az hazudik.Én meg is tudnám csinálni,valószinűleg gyszert adagolnék túl egy kicsit/azt nem írom melyiket érdemes/És szerintem simán csinálják is itt Mo-n az emberek,csak nem derül rá fény mert sok embert nem boncolnak.Sokszor 50-60 éveseknél is elég,ha a család nem kéri és mondjuk volt már az illetőnek előzőleg szívbetegsége.Mország nem a Miami helyszínelők,hogy egy cérnadarabbal lebuktatnak!Vagy ott van a Fekete Angyal,állítása szerint sok embert eltett lábalól,és sztem igaz is.Egy ember halálát sem tudták rábizonyítani,csak azért kapott 12 évet mert engedély nélkül adott be gyszereket.Ami ugye lehetett akár csak 1 fájdalomcsillapító,de nem kérdezett rá az orvostól,hogy adhat-e!!!!Ezt viszont minden Nővér csinálja!!!/mármint azt,hogy nem kérdez rá 1 Algopyrinre/
2008. nov. 22. 11:12
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Hááát. Én azthiszem inkább jóbalennék vele, nem feltűnően, nehogy az legyen gyanús, valamit egysuer csinálnék neki, vagy küldenék enni, amit én csainálok, vagy valahol ahol ismerőps dolgozik, ott ennénk, és a dolgozót megkérném, hogy... háááát. valamit tennék a kajájába. Mondjuk viagrát vagy valamit, holott azt is, és MÁST is, amit nem írok, az legyen csak titok, de azt tudom, hogy csak akkor lehet kimutatni ha közvetlen azt keresnék a nyomozók. És rálehetne kenni a viagrára. És igen, sztem sokan elgondolkodnak ezen. Én is tettem már, csak megteni nem merném.... ha VÉLETLEN valami nem úgy sül el ahogy kellene akkor marhára nincs kedvem egy börönben megrohadni.
2008. nov. 22. 18:19
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Aki beleteszi a kajába, simán köphet. Ez nem jó módszer.
2008. nov. 22. 23:15
 15/21 anonim ***** válasza:
84%
nezni kell sok CSI-t hogy tudd hogy mükdönek a helyszinelök. és a legjobb ha nincs inditék, csak random válszt az ember célpontot, lehetöleg más országban. kesztyü, cipőre orvosi zoknit huzni stb :D
2008. nov. 23. 09:59
 16/21 anonim ***** válasza:
75%
sztem lassan kellene adagolni vmit amit nem mutat ki még az erre irányuló nyomozás sem, nem tudom mi az
2008. nov. 24. 11:38
 17/21 anonim ***** válasza:
81%
Pont most néztem meg egy filmet ami "erről" szól! :) A címe: Patológia Érdemes megnézni. Érdekes film! :D
2008. nov. 25. 16:54
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Elég profi módszer: sugárfertőzöd a célszemély által használt közlekedési eszközöket. No persze mindegyiket csak a határérték felett egy kicsivel. Szóval ha valaki csak egyszer utazik vele együtt, semmi baja nem lesz. Neki viszont előbb-utóbb sok lesz a "jóból".

Asszem öltek már meg így valami titkosügynököt vagy kit... (na mondjuk ez se lehetett tökéletes, hisz tudjuk hogy történt)

2008. nov. 29. 06:07
 19/21 anonim ***** válasza:
Hm TV-ben láttam azthiszem,hogy egy amerikai nő ugy ölte meg a férjét,hogy fagyasztott halatt vett vacsorára,a férje a garázsban csinált valamit,ő meg fejbekurta a fagyott hallal a holtestet feloldotta valamiben,és lehuzta aklotyón:S a halat megették vacsorára :S nem emlékszek,hogy derült ki végülis.
2008. dec. 14. 20:42
 20/21 anonim ***** válasza:
37%
hát eléggé odafigyelnék minden nyomra szóval h legyen rajtam kesztyű ne hadjak ott SEMMI nyomot és valami írtó jó tervez eszelnék ki mindig időpontot egyeztetnék szóval akire támadni akarok meg annak a családjának azt a időpontot h mikor érnének haza meg h ne legyen a környéken senki meg ilyesmi! minden apró kis dologra oda kell figyelni bármennyire is kicsike! :) de én nem vok semmi ilyen rossz ember csak gondolom hogyan kell xD
2009. jan. 27. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!