Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Számítógépfüggő vagyok. Napi...

Számítógépfüggő vagyok. Napi min 5 órát gépezek, anya gyakran rám szól, hogy inkább olvassak vagy segítsek neki. De ha segítek neki utána egyből játszok. Győzzetek meg hogy nem jól cselekszem, ez időpazarlás?

Figyelt kérdés
16f, sportolok járok nyelvoktatásra de így is sok időm marad gépen játszani. Az olvasás miért hasznosabb?
2010. júl. 25. 16:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez függőség. Én napi max 2 órát gépezek,mostanában 1 + 1 óra tv...annyi minden más van. Hogy szerzel majd barátnőt? Senki nem akar egy kockával járni..
2010. júl. 27. 21:24
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
lol de sok álszent h*lye van itt.
2010. júl. 27. 21:50
 13/20 anonim ***** válasza:
5óra enm sok baszod
2010. júl. 27. 21:54
 14/20 anonim ***** válasza:
54%
én is kb 10-12 órát szoktam. nyugi...semmi bajod...ha úgy leszel mint barátom aki leül játszani 4kor hajnalban és éjfélig csak játszik...majd alszik négy órát és megint játszik..nah akkor lesz bajod...:(
2010. júl. 27. 21:59
 15/20 anonim ***** válasza:
éljen a WoW!!!!!!!!!!!!!!!:D
2010. júl. 27. 22:04
 16/20 anonim válasza:

én naponta min 6óra és ha szol a muter h segitsek 1 hét mulva megcsinálom(megvár)

ja és éljen a gta sa-mo meg a xtcs(xtreme counter strike)

2010. júl. 27. 23:04
 17/20 anonim válasza:
elrontottam gta sa-mp!!!
2010. júl. 27. 23:04
 18/20 anonim ***** válasza:

21:24

Na vajon hogy? Ku*vázik, ennyi.

2010. júl. 28. 04:20
 19/20 anonim ***** válasza:

Hellóka! :P Nem igazán olvastam el az előttem lévőket. De mit gondolsz rólam az alapján, hogy hajnali négykor írok neked? Ez egyáltalán nem beteges! Nekem mindenem a net és több, mint napi 15 órán át nyomom. 13 éves lány vagyok és egész éjjel fent szoktam lenni. Nálam már a napszakok is felcserélődtek. Sokat írok, olvasok és MSN-ezek a gépen. Itt élek, ebben a kis álomvilágban és sokkal jobb, mint a való élet. Nincsenek barátaim és nem ez miatt, mivel kábé január óta van netem, de születésemtől kezdve élek itt. Paradoxon lány vagyok, egy lehetetlen ember, ezért kevesen képesek elfogadni. Legjobb barátnőm 2 éve elköltözött - bár most hallottam, hogy augusztusban jön vissza. :P Na ehhez mit szóltok? xD Eddig még nem hallottam róla, hogy bárki többet netezne nálam a környezetemben, de ha van bárki, akkor szeretném felvenni MSN-re! *-* xP

13/L

2010. júl. 28. 04:49
 20/20 anonim válasza:
nekem az 1ik régi oszt társam egésznap cod6 ozik meg a többi...
2010. júl. 28. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!