Ki mit szeretne karacsonyra?
Figyelt kérdés
Otletet gyujtok, hatha irtok olyat, amit az en szeretteim is szeretnenek.2008. nov. 21. 12:20
21/28 anonim válasza:
ha nyugodt tudnék lenni,ehhez el kéne,hogy tünjenek csak úgy sitty-sutty a banki tartozásaim
22/28 anonim válasza:
szeretném ha a többieknek tetszene az ajándék amit tőlem kapnak
Én igazából sok mindennek örülnék de senkitől nem várok el ajándékot csak békét és szeretetet.........
23/28 anonim válasza:
Gucci vagy Roberto Cavalli csizmát, vagy mindkettőt :))
24/28 anonim válasza:
Könyvet, CD-t, hajvasalót, hörcsögketrecet....XD
25/28 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó válasz igenis hasznos! Ki a fene szavazt le?! Aki az ilyen választ leszavazza, az nem olvsta, vagy nem értette meg a nem igazán bonyolult kérdésemet és mellékelt magyarázatomat.
Kinek zavarta ennyire a szemét? Nagyon gáz! És a föntebbieknél is hihetetlen, hogy le lettek azok szavazva, akik írtak.
Akik nem csak leszavazni járnak ide, azoknak köszönöm a válaszokat. Én pizsamát szeretnék, vagy egy normális, kényelmes cipőt, vagy fotóalbumot. Hátha ezzel segítek valakinek az ötletekben. De ágneműnek, vagy díszpárnának is örülnék.
2008. nov. 28. 23:53
26/28 A kérdező kommentje:
az utolsó 2 válasz
2008. nov. 28. 23:58
27/28 anonim válasza:
Én ruhákat szeretnék,meg egy TV-t DVD-vel, de az idén nemhiszem hogy összejön, inkább ruhák a Tally Weijl-ből, ott szinte minden tetszik :)) De mindennek örülnék ha szeretettel kapom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!