Hogy telik a nyarad?
Kb. 1 hónap+1hét és szeptember :/ nekem nem volt eddig valami hű de nagyon jó.. jó volt de nem sok mindent csináltam párszor voltam strandon, barátnőkkel találkozás stb..
Nekem nagyon gyorsan eltelt ez a másfélhónap.. így vissza nézve.
Nektek h telik?
Ha van kedve valakinek irhat privit ^^ :)
13/L
Reggel nyolckor irááány a táábor :D. Nyaralni még nem voltunk, majd szeptember közepén megyünk. Voltunk még a Balcsin. A kötelező olvasás még nincs meg :D
stb
13l
hát elég jól...:) de vannak rohatt unalmas szar napok is:S
nekem is gyorsan elment:'''''(
nem akarok középiskolába menniiiiiiiiiii:'(
hm.. eddig jó is meg rossz is fele-fele arányban. barátnőimmel eltávolodtunk egymástól, egy lánnyal vagyok ugyanolyan jóban és ő az aki még kíváncsi rám és magától tartja velem a kapcsolatot. meg sokszor van az, hogy senkivel sem találkozom, mert nem ér rá, vagy nincs is otthon. úgyhogy elég sok az itthonülős nap
voltam gólyatáborba, ami egész jó volt, csak semmi extra nem történt, meg az osztálytársaim is furik lesznek. jövőhét hétvégétől meg egy hétig balatonon leszek :)
hát végülis sokkal jobbra számítottam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!