Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a kérdezőről?

Mi a véleményed a kérdezőről?

2010. júl. 24. 19:26
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
35%

"Hagyjad, te is tudod milyen a muszlim hit, hirdetni az igét szóval és fegyverrel."

Erről vitatkozhatnánk, mert ez sztereotípia!

2010. júl. 31. 23:29
 32/36 anonim ***** válasza:
Azt hiszem igazad van kérdező. Abbahagyom a troll etetést.
2010. júl. 31. 23:38
 33/36 anonim ***** válasza:

Meg lehet érteni a viselkedését. Ő is ember...vagyis rendelkezik negatív tulajdonságokkal. Kedvesnek és megértőnek kell vele lenni, türelmesnek, talán akkor észreveszi magát és változik. :)

De egyelőre makacs még, majd Allah megtanítja úgy is a rendre, önzetlenségre. Én tudom...mert engem is Allah tanít. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. aug. 4. 10:16
 34/36 A kérdező kommentje:
Akit érdekel még a kérdés, most érdemes olvasni, már teljesen irracionálisan reagál mindenre, az utolsó válaszolók pedig teljesen helyt állnak.
2010. aug. 6. 16:43
 35/36 anonim válasza:
Én sajnálom szerencsétlent.
2010. aug. 6. 23:49
 36/36 A kérdező kommentje:
Azért tanulni lehetne azoktól akik ezt az agymosást megcsinálták rajta, a kapitalizmus örülne annak a fegyvernek. :D
2010. aug. 7. 00:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!