Fiúk, ciki félpucéron aludni?
Figyelt kérdés
Van olyan osztálytársam aki szerint, ciki és rossz félmeztelenül aludni.2010. júl. 24. 18:06
1/9 anonim válasza:
Én csak alsónadrágban tudok aludni.xD Most melegekben meg meztelenül.:-D Hidegebb hónapoban szoktam pólóban meg alsógatyában aludni. De azért, mert ciki félmeztelenül aludni, nem fogok pólóba szenvedni, meg izzadni.:D És különben is a csajok jobban gerjednek erre, mintha pizsmában lennék.
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. Ilyen melegben én is csak egy topban+bugyiban alszok.
:)
3/9 anonim válasza:
Második vok!
Most nézem csak, hogy fiúknak szól a kérdés, én meg lány vok. xD
Ne haragudj, elnéztem xD De szerintem akkor se ciki :)
4/9 anonim válasza:
hát az osztálytársadnak gratulálni tudok a hülyeségéhez:D és lehet közben ö is úgy alszik: de hidd el nem ciki én néha meztelen alszok és hidd el nem ciki:D
19F
5/9 anonim válasza:
"És különben is a csajok jobban gerjednek erre, mintha pizsamában lennék."
-milyeen igaz... ;)
6/9 anonim válasza:
Én lány vagyok, ne haragudj hogy írok ide, de tegnap éjjel olyan rettentő meleg volt, hogy még nyitott ajtó-ablak meleltt sem bírtam pólóban megmaradni, így anélkül aludtam, persze nyakig betakarózva utána :3 Egyébként szerintem sem ciki, erre még nem is gondoltam, hogy egy fiút zavarhat a félmeztelenül alvás.
7/9 anonim válasza:
anyaszult mezetelenul a legjobb szetem
8/9 anonim válasza:
igen ciki
öltözz be eskimó ruhába
9/9 anonim válasza:
Látom más lány is írt ide:DD.Ha meleg van én is csak bugyiban alszok,de csak ha egyedül vagyok a szobában:DD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!