Ha egy transzi lányt látok a lányvécében, és furán nézek rá, mert fiúnak nézem, akkor az jó vagy rossz?
Figyelt kérdés
2020. febr. 26. 13:58
1/9 anonim válasza:
A transznemű lány fiúnak született. Szóval nem hiszem, hogy örülne annak, hogy fiúnak nézed.
2/9 anonim válasza:
Hát ameddig pücsük van addig sztem jobb lenne nem a lány wc-be mennie, de van ahol már nekik külön wc van.
De az is hogy? ff, nő, ts ff, és ts nő, ez már 4 wc akkor?
Sztem se jó se rossz, csak furcsa.
3/9 anonim válasza:
Mit jelent nálad a transzi? Transzvesztita vagy transznemű? Mert nem mindegy. Előbbi még fiú, hiába öltözik lánynak, semmi keresnivalója a lányvécében, utóbbi már lány, tehát jogosan van ott (bár iskolás korban még nem nagyon operálnak át senkit.)
4/9 anonim válasza:
Azt hittem, hogy a lány WC-ben fülkék vannak.
5/9 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy valójában lány, de fiúnak öltözik.
2020. febr. 27. 10:18
6/9 anonim válasza:
Aki valójában lány, de fiúnak öltözik, az crossdresser. Szerintem te arra gondolsz, akit születésekor lányként anyakönyveztek, de valójában fiú. Viszont ők sem transz lányok, hanem transz fiúk.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem. Ő lánynak született, de fiúként jobban érzi magát.
2020. febr. 29. 21:18
8/9 anonim válasza:
Akkor még egyszer: akire születésekor a nemi szerve alapján azt mondták, hogy lány, viszont mindig is fiú volt a nemi identitása, az transznemű fiú. Nincs olyan, hogy "lánynak született, de fiúként jobban érzi magát."
9/9 anonim válasza:
Egyrészt kevered, az a transznemű fiú amire te gondolsz, és ez nem úgy működik hogy "valójában lány de fiúként jobban érzi magát", de a kérdés szempontjából ez mindegy... Olyan szempontból jó hogy felismerték fiúként, de olyan szempontból nem hogy az enyhénszolva nem kellemes ha valaki a wc-ben úgy néz rád mintha a Maesról jöttél volna, néha tud ilyesztő is lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!