Szerintetek nagyon rossz ötlet csinálni egy privát Instagram fiókot azért, hogy a képeid oda tedd ki, és a telodról kitörölni? ( Nagyon kevés tárhelyem van ) :s.
Figyelt kérdés
2020. jan. 18. 18:48
1/4 anonim válasza:
Nem rossz ötlet. Ha privát, akkor csak neked van, mások nem látják.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ .
2020. jan. 18. 19:18
3/4 anonim válasza:
Google fotóknak több értelme lenne (főleg android alapú telefonon, direkt arra van tervezve az applikáció). Az egy albumrendező szolgáltatás/app korlátlan tárhellyel (ha bekapcsolod a tömörítést), ami azonnal szinkronizálni tud a képe elkészültével, majd egy gombnyomással törölhető a helyileg tárolt kép, miután fel lett töltve felhőbe.
Az instagram alapvetően nem erre való, csak erre is használható, jóval körülményesebben.
4/4 anonim válasza:
Én próbáltam és kb 150 volt a napi limit, szóval nekem nagyon sok idő lenne odamfeltöltögetni a már meglévő képeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!