Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tényleg már, csak az elmaradot...

Tényleg már, csak az elmaradott falusiak kreppelik a hajukat?

Figyelt kérdés
Mikor, ment ki a divatból?
2010. júl. 24. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Múlt évbe, karácsonykor fogta magát, oszt kiment. Így ma már a sima haj a "menő".
2010. júl. 24. 12:44
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
sose értettem ,hogy egy hajfazon hogy lehet "menő" most például minden 12-15 éves vasalja a haját...pff... olyanok mint sok megkülönböztethetetlen tojás :S bocsi, csak mindig felkúrják az agyvizem :)) azt csinálsz a hajaddal amit akarsz, szerintem
2010. júl. 24. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Én is vasalom a hajam de ettől nem leszek "tojás".xDD

Csak neked megerőltető jobban megnézni őket. Ez mekkora hülyeség, attól hogy vasalják a hajukat egyáltalán nem néznek ki ugyanúgy...úristen.

Igen már csak az elmaradott falusiak kreppelik a hajukat.

De szerintem nem is néz ki jól.

2010. aug. 2. 12:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is vasalom a hajam, bár inkább csak a frufrumat, mert középen a homlokomnál akkora kib*szott nagy forgóm van, hogy rosszul leszek, ha csak ránézek. :D Szóval nem kell rögtön leszólni. :P
2010. aug. 2. 12:17
 5/5 Ikszdé xD ***** válasza:
Huhh akkor az osztályunkból szinte mindenki elmaradott falusi...3 lányt és engemet kivéve:D...amugy nekem sem tettszik...mintha megtépték volna xD
2010. aug. 2. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!