Szerintetek fel tudnám vinni a töri jegyem?
4-esig simán, az 5-ös az már nagyon necces. De egyébként ki tudod számolni. Mondjuk feltételezed, hogy mostantól minden dolgozatod 5-ös lesz, és mondjuk lesz még havonta 2 doga. Akkor ezeket meg a régi jegyeidet felírod, átlagot számolsz, és látni fogod, van e esélyed az 5-ösre.
Ha nagyon nagyon hajtasz, és mostantól tényleg csak 5-ösöket kapsz, megcsinálsz minden szorgalmit, minden beadandót, minden önkéntes feladatot, és jófej a tanárod, akkor átlagtól függetlenül is megadhatja, ha úgy dönt, hogy kiérdemelted. Érdemes erről vele is beszélni.
Szia!
A négyes szerintem simán meg lesz év végére, az ötös rizikósabb. Nem tudom, hogy lehet-e nálatok szorgalmi feladatokat készíteni, vagy bármi hasonlót. De ha erre van lehetőség, szerintem mindenképp ragadd meg! Tanulással és szorgalommal talán még az ötös is kivitelezhető! :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!