Most hogy jeleníti meg a messemger az engedélykéréseket? Kap értesítőt róla az illető? Illetve az új ismerősök mostmár nem ugranak fel a messenger tetejére?
Figyelt kérdés
Eddig az volt a tapasztalatom, hogy ha lett egy új ismerősöm, akkor megjelent a messenger tetején, hogy "köszönj rá új ismerősödre" de most semmi sem történt mikor lett egy új ismerősöm.
Illetve ha küldök olyannak üzenetet aki nem ismerősöm, akkor az hogy látja ezt?
2020. febr. 15. 19:53
1/1 anonim válasza:
Most nagyon el van dugva. Idegbaj az egesz, elfenekelnem, aki csinalja a face es messenger interface-t annyira nem felhasznalobarat.
Szoval a lepesek:
1. messenger appra kattintasz
2. kepernyo Kozepen Alul: 2 figura katt
3. kepernyo Jobb Felul: uzenet buborek 3 pottyel
es voila! ott vannak az egyeb uzenetek.
Total elmebeteg. Mire megtalaltam csak 3x ordibaltam, pedig nem vagyok hulye ember. De ez az egesz total logikatlan nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!