Kölcsön adtam egy pendrive-ot rajta volt minden képem a családról miután az illető engedély nélkül tovább adta azt az idegent hívtam pénzt kér érte cserébe illetve össze vissza beszél hol nála van hol nincs, a rendőrség tesz érte valamit?
Figyelt kérdés
Rendőrség,Pendrive2019. dec. 24. 00:45
1/8 anonim válasza:
Tudod bizonyítani, hogy nála van?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen mert az illető akinek kölcsön lett adva ő mondta el hogy kinek adta tovább tehát ő bevallja.
2019. dec. 24. 00:49
3/8 anonim válasza:
Amíg nincs visszaélés a képekkel, nem tudsz mit csinálni, hiába a jog. Egy pendrive bárhol eltüntethető, a tartalma bárhol tárolható. Léphetsz, nem veszítesz vele ha elmész a rendőrségre megérdeklődni, milyen hatáskörük van ehhez.
5/8 anonim válasza:
Simán rendőrségi ügy a fenyegetés és a zsarolás.
A pendrive itt csak hordozó értéket nem az képvisel.
Mindegy, mivel zsarol. Vedd fel a hangot, vagy ha írásban adta, akkor már van bizonyíték.
Aztán ne adj oda senkinek se olyat, amivel visszaélhet. Lecke.
6/8 anonim válasza:
A pendrive itt csak hordozó, (vessző kimaradt) értéket nem az képvisel.
7/8 anonim válasza:
A zsarolásnak nincs értékhatára. 5ft-al is el lehet követni.
8/8 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ki javítottam az elgépelésem és ez zavart valakit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!