Tudnátok mondani valami trükköt arra, hogy hogyan ne kopogjon a magassarkúm? :/ Nem tűsarkú, csak magassarkú bokacsizma
Figyelt kérdés
2020. febr. 13. 20:16
2/10 A kérdező kommentje:
De az egyetem padlója nem fűből áll😅😂
2020. febr. 13. 20:21
3/10 anonim válasza:
Aakkor meg hagyd abba az egyetemet :D
4/10 anonim válasza:
Nem hagytad el a gumis védőréteget a sarkáról? Akkor szokott csattogni nagyon. Ha ez a helyzet, bármelyik cipészetben pótolják egy-két ezerért, városokban talán a Mister Minit a leggyorsabb.
Egyébként változtass a járásodon, sokkal szebbé is teszi a lépteidet. Figyelj rá, hogy ha lépsz, ne a sarkad érjen le elsőnek, hanem a talpad.
5/10 A kérdező kommentje:
20:29 köszönöm szépen! ❤️
2020. febr. 13. 20:29
7/10 anonim válasza:
Ahogy fent is írták Mister Minit, v. cipészet tetess rá még egy kis gumisarkat, ha hidegebb idő lesz és kicsit jegesebb a járda még jól is fog jönni :)
8/10 anonim válasza:
Én több fajta sarkat próbáltam már ki, meglepő, hogy gumi és gumi között is mekkora különbség van. Pár cipőm puhább gumisarkat kapott, és azt valóban alig hallani, vagy egyáltalán nem. Cipészetben simán kicserélik.
10/10 anonim válasza:
Tudod, olyat mint ami a székeken van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!