174 centimhez magassatkú? Többi lent
174 centi vagyok es van egy 11centis platform csizmám ,de nem tudom hogy felvegyem e a magasságom miatt
Fiúk titeket zavarna ha a lány magasabb nálatok?
Valaszokat koszonom^^
Remélem nem baj,hogy lányként válaszolok.
Szerintem simán felveheted. Pl. Kendall Jenner 179 cm és simán felvesz magassarkúkat.
Ha szépen tudsz benne járni nagyon tetszene.
Még az sem lenne baj ha így egy kicsit magasabb lennél nálam.
Én 180cm vagyok, és simán hordok magassarkút. De szoktam látni nálam magasabb lányokon is. Szerintem nem a magasság függvénye, hanem az, h tudsz e benne szépen járni. Ha igen, akkor simán hordjad. Ha nem, akkor vagy kénytelen leszel laposban menni, vagy pedig meg kell tanulnod szépen járni benne. Nem olyan nagy dolog, pár hét alatt simán meg lehet tanulni szépen járni benne. Senki nem úgy születik, h tud benne szépen járni, csak valaki előbb (pl középsuliban) valaki később, vagy éppen sohasem tanulja ezt meg.
Pasiknál meg szerintem változó. Szerintem a többségüket nem zavarja, ha a csaj magasabb, de van olyan is, akit igen. Szerintem a lányok inkább érzékenyek erre a dologra, legalábbis én ezt tapasztalom a környezetemben, de engem ez egyáltalán nem érint, sosem volt szempont a pasim magassága. Volt olyan párom is, aki 1.5 fejjel alacsonyabb volt ha magassarkú volt rajtam, amkor 2-vel. Így, ha közösen mentünk valahova lehetőleg laposban mentem, de ezen kívül sosha semmit nem befolyásolt a magasság...
31/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!