Ti nektek nincs elegetek a Retró Rádióból?
Szerencsére pár hete már inkább a Sláger FM szól inkább a munkahelyemen. Előtte a Retro ment, förtelmes egy rádió a 2 idétlen műsorvezetővel meg az ócska régi slágereivel.
Sztem az az adó azoknak való, akik semmilyen NORMÁLIS mai zenét nem ismernek – csak azt, amit a rádiók játszanak- ezért nosztalgiáznak a Retron, hogy „akkor még igazi zenék voltak”.
Dehogynem, az egyik legócskább rádió, amit valaha hallgattam, bár hozzáteszem sosem szerettem rádiót hallgatni, mindig csak muszájból kellett, ahogy most is az irodában, vagy régen apám autójában.
Állandóan ugyanazok a zenék mennek,ráadásul a műsoraik témai is borzasztóan unalmasak.
Sokat elmond a magyarokról, hogy a kivénhedt médiabohóc Bochkor még mindig ekkora sztár lehet Magyarországon. Az a csávó egy buta pénzes proli, semmi több, akinek a humora tahóság. Gusztustalan dolog sziámi ikreken, transzneműeken élcelődni, arról nem beszélve, hogy 2023-ban hogy valaki annyira sötét, hogy azt hangoztatja, nem érdekli a környezetvédelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!