Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet hülye kérdésem lesz, de...

Lehet hülye kérdésem lesz, de azért kérdezem meg, mert nem tudom. Válaszolnátok?

Figyelt kérdés
ha nekem van webkamom, és másiknak meg akivel beszélek annak nincs,akkor nálam megjelenik a bal vagy jobb alsó vagy fölső sarokban egy ablak,ahol látom magamat.Nos ha én abba belenézek,vagyis nézem magamat,akkor aki ül a másik gépnél,vagyis akivel webkamozok,az úgy látja,mintha belenéznék a kamerába? Vagy csak akkor látja ezt a másik fél,ha a webkamba nézek bele?
2010. júl. 23. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
fáj a fejem
2010. júl. 23. 13:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha te a kis képen nézed magadat a másik fél nem úgy látja, mintha belenéznél a kamerába, ugyanazt látja amit te a kis képen.
2010. júl. 23. 13:16
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi
2010. júl. 23. 13:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Benne van a válasz a kérdésben. Akkor látja azt, hogy belenézel a kamerába, ha belenézel a kamerába. Nem is értem a kérdést.
2010. júl. 23. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!