Karbonbol készült termék mennyiért kelendők?
Sziasztok! Érdekelne manapság milyen karbonból készült termékek eladhatok a piacon.
Sajnos nem olcsó az előállítása igy a vevő kör is szűkül. De még is mi az amire van vevő. Ős minta, ősmintáról szerszám készítés, aztn termék gyártás. Nem térnék ki rá hogy poliészter vagy epoxy, a lényeg hogy van e erre valami statisztika hogy, karbon termékből mi kelendő. Autós alkatrészek, hajós, stb stb. Csak kivancsisagbol kérdezem.
Első válaszoló! Nem karbonból akar szerszámot előállítani, hanem az gyártáshoz szükséges egyedi szerszámot készíteni.
Hogy mi kelendő nem tudom, de azt, hogy szinte mindent gyártanak belőle a baseball ütőtől a vitorlás jachton át rengeteg dolgot. Próbáltam valami hasznosabb információt találni neked, de annyira széles a termékkör, hogy nem jutottam sokra. Hangszer testek is készülnek belőle, és tényleg nagyon sok minden. Tömegtermék talán az építőipart érdekelheti.
Első valszolónak:ha nem értünk valamihez akkor kérdezünk, nem pedig cinikus választ adunk vagy csöndben maradunk.
2. Kommentelőnek köszönöm a választ. Igen munkámbol adódóan hajó javítás csinálok és szél erőmű alkatrészt. Kíváncsi lettem volna mibe érdemes belevágni hogy ne csak a főnök járjon jól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!