2/8 anonim válasza:
én szerettem anno, jó lett volna ha van belőle több, de emlékszem, hogy sokan leszólták
3/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszet.Igaz csak az 1.részt látam de annyi is elég volt.
4/8 Anonimusvarilius válasza:
Szerintem rohadt jó sorozat és én most fejeztem be nem rég és csalódott vagyok hogy lehetett volna hosszabb is.Jó vicces, humoros és vannak benne kis fordulatok. És azért le kell szögezni nem kell a jóbarátokhoz hasonlítani. Bár nekem talán Joey sorozat szimpatikusabb de kinek mi🤷♂️
5/8 anonim válasza:
Kis koromban, még mielőtt a Jó barátokat néztem volna sokat ment a tévében. Apukámmal sokat néztük ezért mikor úgy döntöttem neki kezdem a Jó barátoknak, úgy indítottam,hogy Joey volt a kedvencem a sorozat hatására!
Én nagyon szerettem, bár nem Jó barátok, de akkor is!
6/8 anonim válasza:
Jó kis szombat délelőtti kikapcsolódás volt. :D
8/8 anonim válasza:
Mi is imádjuk, többször újra néztük. Igazán kár, hogy elkaszálták, Adam Goldberg fantasztikus benne 🤣🤣🤣
Nagyon sokat nevettünk.
Sorozatbarat-on meg lehet nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!