A jelenléti ívvel (munkaidő nyilvántartás) ha nem a valós időpontot írom bele annak milyen következményei lehetnek? Szóval ránk nem a MT vonatkozik
Kamera van? De az is lehet, hogy ti leléptetek, de a főnök este fél 10-kor bemegy ellenőrizni, hogy ott vagytok még. Ilyenkor jön az, hogy lebuktatok, és csaltok.
Nálunk a főnök rendszeresen bejött este 10 előtt..( pedig nem is takarító voltam, és volt kártyám, csak azzal tudtunk be és kimenni. De aktiválásnál a rendszer jegyezte az időpontot, szóval mi nem tudtunk lelépni ha akartunk volna se)
Feljelenteni nem jelenthet fel érte viszont kirúghat, ugyanis kirúgási ok-nak tökéletes,lévén ez egy feladat amit rátok bízott.
Mindenesetre én azt csinálnám ha tényleg rendesen kitakarítotok, illetve a pénzt is megkapjátok a 8-órára. Hogy vinnék be laptopot, és szög egyszerűen filmet néznék a fennmaradó időben.
Mellesleg munkaidőben el se hagyhatnátok a munkaterületeteket, attól hogy elvégeztétek a feladatot amit rátok bíztak, attól még rendelkezésre kell hogy álljatok mind a 8-órában amit kifizetnek, szóval tegyétek össze a két kezeteket hogy ilyen jó fej laza főnökötök van hogy nem rúgott még ki benneteket.
Megjegyezném én is sima fizikai melós vagyok, és nem vagyok a munka angyala se, szög egyszerűen csak azt csinálom meg amit mondanak, és a szerződésem szerint megtehettetnek velem, egy szalmaszállal se többet.
én egy időben azzal szórakoztam hogy szándékosan fals hülyeséget írtam oda, úgymint hajnali 4, este 11, éjjel kettő, meg vasárnap délután
gondoltam valaki csak rámszól hogy egy H-P 9-17h munkahelyen miért írok vas délutánt.
nem szóltak rám.
= igazak voltak a pletykák hogy a kutya meg nem nézi az íveket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!