Miért vagy fent ilyenkor?
Figyelt kérdés
na de halálosan komolyan.. ez nem fügöség?2010. júl. 23. 00:11
31/69 anonim válasza:
hát hajnal körül elalszok,a meleg miatt viszont nem bírok túl sokáig aludni így kb 10-12 között kelek fel.
ha most megyek aludni, akkor van esélyem még arra, hogy 2-3 között elalszok..:D
32/69 A kérdező kommentje:
ja bocsi nem tudtam h dolgozik.. miért am hányra beszéltétek meg?
2010. júl. 23. 00:45
33/69 A kérdező kommentje:
és méssz aludni??:)
2010. júl. 23. 00:46
34/69 A kérdező kommentje:
mert sztem még nem. legalábbis gondolom.. de tök jó ak neked h már 10 körül fen vagy:)
2010. júl. 23. 00:48
35/69 anonim válasza:
neem még nem megyek aludni:):D
ahhoz most felvagyok kicsit pörögve:S
36/69 A kérdező kommentje:
Én máskor tők jól alszom de ma nem.. megittam ma 1,5L kolát szerintetek enek köze lehet hozzá?
2010. júl. 23. 00:51
37/69 anonim válasza:
nem beszéltünk meg időt de megígérte h jönni fog, de ha valami közbejön felhív. hát nem hívott. én meg várom..
38/69 anonim válasza:
utolsó: lehet elfelejtette nem?:S
cola- azt hiszem lehet egy kis köze hozzá, úgy tudom abban van egy kis coffein is.
én a tornától vagyok most felpörögve.:D
39/69 A kérdező kommentje:
akkor még biztos megérkezik :)
2010. júl. 23. 00:52
40/69 anonim válasza:
énis kezdem azt hinni h olyan fáradt h elfelejtett. bár kedden beszéltük meg h átjön mert megakarok beszélni vele vmit. szép lesz ha meg nemjön..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!