Miért vagy fent ilyenkor?
Figyelt kérdés
na de halálosan komolyan.. ez nem fügöség?2010. júl. 23. 00:11
21/69 anonim válasza:
Nálunk egy darab Holdat sem lehet látni, csak a Vénuszt látom x)
22/69 A kérdező kommentje:
de jó telihold:) olyan szép este:)köszi
am mi hnap visszük orvoshoz a kutyusom oltani:) vége vihetem sétáltatni:D
2010. júl. 23. 00:30
23/69 A kérdező kommentje:
szegén cica:( de biztos jobban lesznek
2010. júl. 23. 00:31
24/69 anonim válasza:
Nem eszik már lassan egy hete, hányt, lázas volt. Antibiotikumot kapott, lázcsillapítót, meg valami tablettát. Egy hete hordom a dokihoz, de nem javul. Eddig azt mondta, bakteriális fertőzés, ma meg már, hogy biztos megevett valami mérgezőt. Holnap megint viszem, azt mondta a doki, ha nem javul ott kell hagynom kivizsgálásra, mert ez már gáz, hogy egy hete nem kajál. Meg csak gubbaszt, gyenge, olyan, mint egy darab fa. Rám se néz, ha szólítom, gyakorlatilag mintha nem is tudná, hol van.
25/69 A kérdező kommentje:
szegénykém:(
2010. júl. 23. 00:35
26/69 anonim válasza:
haveromat várom.. de csak nem akar ideérni..
27/69 A kérdező kommentje:
xD lehet elaludt.De miért ilyenkor megy??(csak kiváncsi vok)
2010. júl. 23. 00:38
28/69 anonim válasza:
Szimplán csak nem vagyok még álmos. :)
29/69 A kérdező kommentje:
csak én sztem ha most nem alszok ak délben fogok. ti hogy vagytok ezzel?
2010. júl. 23. 00:40
30/69 anonim válasza:
ma 00:39 vagyok.
mert későig dolgozik. azt nem hiszem h elaludt. max azt h megsértődött rám. de akkor is jöhetne mert már késő van -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!