Hogy nevezik az ilyet, aki sok mindennel foglalkozik? (bővebben lent)
szóval, hogy nevezik azt, ha egy személynek a vállalkozása belül sok mindennel foglalkozik, főleg a kézzel készült használati tárgyakat készíti? pl egyszerre rajzokat, ékszereket, növényeket, kerámiákat, plüss állatokat egy helyen.
pl, ha valaki illusztrátor, akkor a nevük mellett odaírják hogy illusztrátor, vagy ha keramikus, akkor keramikus a nevük mellett, és így tovább. de ha valaki egyszerre sok dologgal foglalkozik, arra hogy mondják?
remélem nem túl bonyolultan írtam le, ebben a témában nem vagyok gyakorlott.
Én erre univerzàlisat szoktam mondani de csak viccből🤪
Pontosan szakszerű kifejezést nem tudnák mondani🧐🙁
👆🏽 De szerintem ezzel is lehet érteni a lényegét
Szia!
"kézzel készült használati tárgyakat készíti? pl egyszerre rajzokat, ékszereket, növényeket, kerámiákat, plüss állatokat egy helyen."
Én kreatív kézművesnek nevezném. :)
köszönöm a segítséget:) szerintem a kézműves jelző a legjobb erre.
igazából tudom miket adnék el, csak éppen a név amit választottam kicsit érdekes és fura, ebből a névből nem jön le semmi, hogy mi az amivel foglalkozom, ezért a választott név mellett adnék valami jelzőt, ami egy kis segítséget ad a vevőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!