Kommentelo kérdése:
Mi lehet ez a magas frekvenciás folyamatosan sípoló hang Kecskeméten?
Figyelt kérdés
Egy magas frekvenciás sípoló hang jelent meg a házunkban ami tönkretette eléggé az életünket. Éjjel -nappal megy, főleg éjszaka-hajnalban elviselhetetlen. A környéken sok szagatottan csipogó madárriasztót szereltek fel,de ez folyamatosan sípol.
Nincs képzelt betegségünk, mások is hallják, átjön simán a füldugón. Fuldugóval Kecskeméten a környező utcákban is jól hallható, mert a mélyebb hangokat kiszűri a dugó, több száz méteres területen hallani, mi lehet? Ventillátor, hűtőház, rosszul hangolt állat riasztó? Ötlete valakinek? Még bemérni sem tudják.
2020. jan. 10. 12:01
2/4 anonim válasza:
10 perce ébredtem fel ugyanilyen jellegű hangra Bp, XII kerület. Persze elkezdtem kutakodni online, mi lehet, ekkor futottam ebbe a kérdésbe, ráadásul TEGNAPRÓL! Nem tudom, ugyan arról beszélünk e, nagyon furcsa, itt olyan, mintha valaki a távolban erősen nyomna egy dudát De folyamatosan. Fel is keltem, kinyitni az ablakot, annyira nem tudtam belőni, mi lehet ez... 3 rétegű extran hangszigetelt ablakunk van, konkrétan semmi nem jön at rajta, ez meg elképesztően hangos.
3/4 anonim válasza:
Anti mouse reperell! App. Egy régi telón nyomtatom a kazánházban. 7000Khz.en.
Fent mi nem halljuk!
Igazából azt szeretném tudni milyen frekvencián a lég hatásosabb?
4/4 anonim válasza:
A Nagykőrösi utca elején hallod a Jakó cukrászda fele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!