Vissza kaphatom a pénzemet? Bővebben lent
Hello igazából annyi történt hogy átvertek
A jófogáson találtam egy hirdetés egy telefonról ( iphone x 130000 ft) elég jó árban volt úgyhogy fel hívtam elmondta hogy ő azért adja ilyen olcsón mert ő rendőr és neki van céges mobilja és autó vásárlás előtt all mondta hogy ő csak előre utalás után küldi én pedig belementem igen tudom nagyon buta vagyok a lényeg hogy el küldtem a pénzt de telefont nem kaptam meg próbáltam utol érni de semi 1 hét múlva meg tetem a feljelentést a rendőrségen elmondták az igazi nevét és az életkorát ennyi mondták azóta 1 hónap telt el de még a rendőrség nem értesített semi fejleményről. Van rá esély hogy vissza kapom a pénzemet?
A pénzednek nagy valószínűleg keresztet vethetsz mert az internetes csalásoknál csak nagyon ritkán térül meg az összeg.
Mostantól tudod, hogy nem utalunk előre pénzt főleg nem jofogáson.
Hát barátom ezt besz...ptad. Dupla tanulópénzt fizettél: netes rendelésnél előre csak megbízható webáruházból rendelj (bár időnként azok is átvágnak és reklamálhatsz mire visszaadnak valamit).
A tanulópénz másik fele: olcsó húsnak híg a leve, ha valamit nagyon olcsón adnak az gyanús!!! Miért adná el félárban ha eladhatná drágábban is? Az hogy rendőr meg jó kis mese a gyanakvásod elaltatására.
A pénzed amúgy nem fogod visszakapni, már rég elköltötték ahogy a többi balekét is (bocs, de tényleg az voltál, tanulj belőle hogy legközelebb ne húzzanak le).
Szia!
Ne hallgass az itt károgókra, igenis küzdj az igazadért, ne hagyd annyiban a dolgot, pláne ekkora összegnél! Nagyon jól tetted, hogy feljelentést tettél. Bármilyen bizonyítékod van, azt juttasd el a rendőrségre. Énnekem is évekkel ezelőtt volt sajnos hasonló ügyem, sok kárörvendő írta, hogy "tanulópénz" stb. DE! én nem hagytam annyiban a dolgot és vissza is jutott hozzám a pénz. Azért mert tettem érte. Itt el is olvashatod a sztorit, ha érdekel: https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!