Miért ilyenek a "barátaim"?
Annyira rosszul esik, hogy én szeretnék velük elmenni strandra vagy csak sétálgatni, és mindig lemondják valamilyen indokkal..Amikor együtt vagyunk akkor én nagyon jól érzem magam, és szerintem ők is, legalábbis egész nap csak nevetünk meg jókat tudunk beszélgetni..
MIért csinálják ezt?Most pl az volt, hogy beszéltük, hogy megyünk sétálni valahova, én én olyan délután 4 körül válaszoltam az sms-re, erre vissszairt, hogy mivel ilyen későn válaszoltam, azt hitte, hogy lemondom,ezért neki már más dolga van..Ezzel nem is lenne semmi baj, de akkor normális esetben azt mondaná, hogy akkor holnapután találkozzunk, nem, ő azt mondja, hogy majd jövőhéten találkozunk..Miért csinálják ezt?(Legutoljára kb. 3 hete találkoztunk.)Nem hiszem, hogy csak rajtuk lógnék, mert az iskolában is együtt vagyunk állandóan, és tudom, hogy nincs olyan sok ismerősük.Előre is köszi, hogy elolvastátok, kicsit hosszú lett..
Az iskolai barátságok nagyon ritkán maradnak meg, ezek nem barátok az biztos. Nekem csak egy igazi barátom van, ő messze lakik, de ha kell, ha nagy bajba lennék azonnal itt teremne.
Van sok ismerősöm, velük járok el bulizgatni, erre jók, meg jókat lehet velük dumálni. A barátság ebből alakul ki, de nem mindig, nem sok esetben tud annyira egymásra hangolódni két ember. No, meg van egy kutyám, aztán ha van szabadidőm és épp nincs kedvem, vagy senki sem ér rá, akkor vele töltöm az időmet. Anyukámat a barátnőmnek tekintem, az ilyen üres órák arra is jók, hogy a családoddal alakíts ki közelebbi, közvetlenebb viszonyt, ha eddig nem tetted. Én is ebben a koromban lettem jóban anyukámmal, és nem jártam rosszul. Amúgy lehet, hogy a barátaid is épp a családdal vannak
De amúgy tényleg találd föl magad, szerezz új ismerősöket, mi lesz jövőre, amikor már lehet, hogy nem is egy helyre mentek?
Pontosan ugyan ez a helyzet velem is,ha nem küldök sms-t akkor mien szemét vagyok.
Hát Istenem csak én vagyok aki sms-t küldhet?
És hiába mondom én vagyok a szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!