Miért ilyenek a "barátaim"?
Annyira rosszul esik, hogy én szeretnék velük elmenni strandra vagy csak sétálgatni, és mindig lemondják valamilyen indokkal..Amikor együtt vagyunk akkor én nagyon jól érzem magam, és szerintem ők is, legalábbis egész nap csak nevetünk meg jókat tudunk beszélgetni..
MIért csinálják ezt?Most pl az volt, hogy beszéltük, hogy megyünk sétálni valahova, én én olyan délután 4 körül válaszoltam az sms-re, erre vissszairt, hogy mivel ilyen későn válaszoltam, azt hitte, hogy lemondom,ezért neki már más dolga van..Ezzel nem is lenne semmi baj, de akkor normális esetben azt mondaná, hogy akkor holnapután találkozzunk, nem, ő azt mondja, hogy majd jövőhéten találkozunk..Miért csinálják ezt?(Legutoljára kb. 3 hete találkoztunk.)Nem hiszem, hogy csak rajtuk lógnék, mert az iskolában is együtt vagyunk állandóan, és tudom, hogy nincs olyan sok ismerősük.Előre is köszi, hogy elolvastátok, kicsit hosszú lett..
ezek nem barátok,na fecséreld rájuk az idődet,csak a suliban jópofiznak,nekem is voltak ilyen "barátaim",ne foglalkozz velük,biztos találsz olyan embert,embereket akik szívesen lemennének veled.
21/F
Lehet, hogy csak beképzeled, és tényleg, hogy van dolga pl ma is.
Kérdezzél rá tőle, de ne személyesen, mert ahogy kivettem az irásodból tizenéves lehetsz, úgyhogy irj inkább levelet neki, mert ha tényleg van valami akkor szerintem levélbe inkább leirja, minthogy személyesen lepirulva mondja el.
De hátha nincs semmi bajuk veled.
nincs más megoldás, vagy leülsz velük beszélgetni és rákérdezel, mi a bajuk veled, korrektebb, ha megmondják őszintén, hogy nem kedvelik a társaságodat.
ha nem keresed őket abból is sok minden kiderül, hogy mikor keresik a társaságodat...
Szia!
Nekem is hasonló problémáim vannak (: Csak az én barátnőim dolgoznak ( muszáj nekik). Nem lehet, hogy nekik is van valami olyan dolog amit nem tudnak lemondani?
Egyébként, tudom milyen szarul tud esni. Kedden mi strandra mentünk volna, de hárman nem jöttek, mert elfelejtették.
Köszi a válaszokat!
Már nagyon sokszor leültem velük beszélgetni, és mindig mondták, hgy mennyir szeretnek és hogy mi 3an legjobb barátok vagyunk meg hogy olyan jó együtt stb..
Az a baj, hogy nekem rajtuk kivül nincs senkim, igy is egyedül ülök itthon egész nap, nem csinálok semmit.:S Amugy 18 éves lány vagyok.
Ha lányokról van szó, ők tapasztalataim szerint ilyenek, lusták megmozdulni. Ha fiúk, lehet, az egyik beléd esett.
Amúgy attól hogy otthon vagy, csinálhatnál dolgokat. Megtanulhatsz egy csomó érdekes dolgot, beszélgethetsz külföldiekkel, olvashatsz, rajzolhatsz, stb. (Ezt átérzem, a legközelebb élő barátom is 4 órányi vonatozásra van innen, de nem kell tespedni. Sétálni, bicajozni is elmehetsz egyedül.)
Oh, és rajtuk kívül másokkal is eljárhatsz.
Nem tudom feltalálni magam, próbáltam munkát szerezni, mert ugy voltam velehogy akkor legalább társaságban lennénk és uj barátokat szereznék, de nem találtam..
A másik barátnőm meg arra sem hajlandó hogy válaszoljon a sms-eimre..Az a baj, ha én nem hivom őket, akkor biztos az lesz a végén , hogy azt fogják mondani, hogy én sem kerestem őket, pedig ez nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!