Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nektek is felurgik a vérnyomás...

Nektek is felurgik a vérnyomásotok 600ra ha meglátjátok az Alzás reklámot azzal a hulladék idegesítő kis b. u. z. i figurával?

Figyelt kérdés
Esküszöm minden bajom van ha meglátom, nem is értem hogy a management hogy a f.a.s.z.b.a tud alkalmezni ilyen hulladék promócios bandát akik létrehozták ezt az idegesítő kis figurát....
2020. jan. 3. 23:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
Engem nem zavar ez a reklám figura, olyan jelentéktelen. A kölcsönzött hangja sem zavar. Engem a gyógyszer reklámok zavarnak, hogy mi mindent akarnak beetetni az emberrel pl. 40 felett a csontok, 50 felett a szív...persze ha évekig ilyen infoval mérgezik az ember tudatát nem csoda, ha hajlamos lesz ilyen megbetegedésekre. A gyógyszer reklámokat bekellene tiltani!
2020. jan. 4. 21:37
 12/18 anonim válasza:
100%
Manapság az idegesítő reklámok érik a fénykorukat, gondolom ez is egy marketinges fogás. Minél idegesítőbb valami annál többet beszélnek róla az emberek (pl demiért ábel, CBA-s icuka és hasonló agyhalál reklámok). Én inkább előfizetek netflixre és társaira egy okos tv-n, minthogy fizessek a műholdas TV-ért ahol a reklámok közé néha egy-egy filmrészlet is bekeveredik valahogy.
2020. jan. 5. 20:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

De a legjobban attól ment fel a vérnyomásom, mikor megtudtam, hogy hány ismerősöm vett PÉNZÉRT ilyen plüss genyót karácsonyra a gyereknek.... így aztán soha a tetves életben nem fogunk megszabadulni tőle.

Külön dühít, hogy jó céloknál mindenki félti az ezer forintocskáját, de ilyen agyrohasztó okádékokra kiadnak egy rahedli pénzt. Ezért tart a világ itt....

</rage>

2020. jan. 16. 08:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

[link]

"A héten 106 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket"

...... a világ megérett a pusztulásra.

2020. jan. 16. 08:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ja és még annyi, hogy hálistennek két hónapja nincs tv-m, de sajnos akárkihez megyek, mindenkinél be van kapcsolva az a sz.....r 0/24-ben, és nem lehet elkerülni sajnos. :(

Mindenesetre én nem rendelek tőlük semmit, pedig volt már hogy valami ott lett volna a legolcsóbb.

2020. jan. 16. 08:56
 16/18 A kérdező kommentje:

12/15 komment.

100%-osan egyetértek! Lassan átlépünk arra a szintre, hogy inkább előfizetek online média csatornákra (azon kívül is h már van internet előfizetésem) csak hogy ne lássam ezt a sok szánalmas hulladék reklámot!

2020. máj. 30. 15:48
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a figura es maga a reklam idegesito, hanem a kva szinkronhang ami alapbol irritalo de melle meg ordit is...

De eddig 3x is itt vasaroltam olcsobban es nem felbontott termeket mint mashol... tobb ezer forint maradt a zsebemben. Ja es itt meg van ertelmes szallitasi koltseg.

Megoldas: elkapcsolod a csatornat arra a fel percre, vagy lenemitod.

Neten meg ott az adblock plus

2022. febr. 21. 16:05
 18/18 anonim válasza:
100%
Csőre Gábor nagyon jó szinkronhang, de ebben a reklámban tényleg irritáló amit művel.
2022. márc. 17. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!