Nektek is felurgik a vérnyomásotok 600ra ha meglátjátok az Alzás reklámot azzal a hulladék idegesítő kis b. u. z. i figurával?
Igen.
De a legjobban attól ment fel a vérnyomásom, mikor megtudtam, hogy hány ismerősöm vett PÉNZÉRT ilyen plüss genyót karácsonyra a gyereknek.... így aztán soha a tetves életben nem fogunk megszabadulni tőle.
Külön dühít, hogy jó céloknál mindenki félti az ezer forintocskáját, de ilyen agyrohasztó okádékokra kiadnak egy rahedli pénzt. Ezért tart a világ itt....
</rage>
Ja és még annyi, hogy hálistennek két hónapja nincs tv-m, de sajnos akárkihez megyek, mindenkinél be van kapcsolva az a sz.....r 0/24-ben, és nem lehet elkerülni sajnos. :(
Mindenesetre én nem rendelek tőlük semmit, pedig volt már hogy valami ott lett volna a legolcsóbb.
12/15 komment.
100%-osan egyetértek! Lassan átlépünk arra a szintre, hogy inkább előfizetek online média csatornákra (azon kívül is h már van internet előfizetésem) csak hogy ne lássam ezt a sok szánalmas hulladék reklámot!
Szerintem nem a figura es maga a reklam idegesito, hanem a kva szinkronhang ami alapbol irritalo de melle meg ordit is...
De eddig 3x is itt vasaroltam olcsobban es nem felbontott termeket mint mashol... tobb ezer forint maradt a zsebemben. Ja es itt meg van ertelmes szallitasi koltseg.
Megoldas: elkapcsolod a csatornat arra a fel percre, vagy lenemitod.
Neten meg ott az adblock plus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!