Van olyan, vagy láttatok olyat, hogy valaki a papírgyűjtő szelektív kukába dobott volna egy könyvet?
Hallottatok, vagy láttatok vagy tapasztaltatok olyat,hogy valaki a papírgyűjtő szelektív hulladék gyűjtő szemetesbe,dobta volna a könyvét?
Lehet,hogy a kérdés hülyének hangzik de engem őszintén érdekel!
Amúgy szerintem ez eléggé nem fer dolog a könyvekkel szemben!
Váloszokat előre is köszönöm: Gergely
Szia!
Olyat még nem láttam, hogy könyvet a szelektív hulladék közé, viszont sajnos olyat igen, amikor még nem volt ez a szelektív rendszer, ÉS a kommunális szemétbe dobta. Ráadásul ebbe a hatalmas lakótelepi kukába, az aljára, hogy még meg sem tudtam menteni.
Ha valakink nem kell a könyv, inkább ajándékozza el, ha másként nem, akár hagyja ott egy padon,akinek kell, megtalálja.
Plusz: akár antikváriumba leadva, még pénzt is lehetne keresni, de persze, aki erre lusta, annak egyszerűbb a szemétbe dobnia. Sajnos nem mindenkinek érték a könyv.
#2:
Az, hogy a könyvek - az esetek 98%-ában - olyan értéket képviselnek, amik jobb bánásmódot érdemelnének.
Ha pedig nem tartasz rájuk igényt, akkor lehetne vinni a MÉH-be (ha sok), Antikváriumba, ha néhány darab, akár valami padra lehelyezni, DE nem azt a (kényelmes/lusta) hozzáállást/bánásmódot érdemlik, hogy a szemétben végezzék, legyen az szelektív vagy sem.
Csak ennyi. Bár aki minimálisan sem értékeli/tiszteli a könyveket, annak ez az egész értelmetlen.
Valaki a napokban egy nagy csomót dobott ki itt a szelektívbe! :(
2nagy dobozzal szótárak, szakács könyvek, lexikon, mesekönyvek ilyesmik ennyit láttam ki belőle mikor én is vittem oda a papirokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!