Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen térdszorítót vegyek?

Milyen térdszorítót vegyek?

Figyelt kérdés

Elkezdtem táncolni, még nagyon kezdő vagyok, viszont nagyon rövid idő után a térdeim rémesen elkezdenek fájni és ha így folytatom utána napokig fájnak. Azt hallottam, hogy ezen segít a térdszorító meg régen láttam is, hogyha fáj az embereknek a térdük a táctól akkor azt vesznek fel. Szeretnék rendelni de fogalmam sincs milyet vagy honnan rendeljek, mert nagyon sokféle van. Köszönöm előre a segítséget!

19/L

2019. dec. 29. 17:25
 1/2 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

Én mindenféleképpen mágneses térdszorítót javasolnék, mert az a legjobb fájós térdre.

Például: (három mérete van - M,L,XL)

[link]

Ugyan az XL-est linkeltem, de az oldalon rajta van a másik két méret is.

2019. dec. 29. 17:32
 2/2 anonim ***** válasza:
89%

A térdszorítók jók, mert folyamatosan melegen tartják az ízületeket viszont van egy nagy hátránya, hogy ha sokat használod a merevítő izmok elgyengülnek mert leveszi róla a terhelést, ezért nem szabad sokat használni.

Szerintem egy sima alap térdgumi bőven megfelel csak arra figyelj, hogy rugalmas legyen és ne akadályozzon táncolás közben, ezért szerintem a mágneses nem jó, mert túl merev.

Szerintem térdszorító helyett fontosabb lenne egy jó ízületvédő készítmény. Nekem az Arthro Guard nagyon bevált még nagyon dicsérik az Arthro Kinetic-et de őszintén megmondva nálam a Guard és az Animal Fex vált be legjobban, szerintem az Animal Flex nálad feleslegesen nagy dózis lenne és csak pénzkidobás.

[link]

De a leges legfontosabb az lenne, hogy tánc előtt jól melegítsd be. Az is sokat segítene, ha táncra biciklivel mennél az is jó alap lenne.

2019. dec. 29. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!