Várjátok már a telet?
Figyelt kérdés
Én már nagyooon. Nem tudom elviselni ezt a meleget már. Bárcsak hideg lenne és hó!2010. júl. 20. 20:11
1/21 anonim válasza:
Várja a halál. Inkább a meleg, mint a fűtésszámla.
2/21 anonim válasza:
Én már nagyon várom.A kedvenc évszakom:D
3/21 anonim válasza:
nekem a forróság jön be, nem a frigiditás... : P
4/21 anonim válasza:
Nem szeretem ezt a forróságot,de még inkébb ez,mint a tél-
5/21 anonim válasza:
Tipikus. Ha meleg van, az a baj, ha esik a hó, reszketsz és kocognak a fogaid, akkor az a baj, semmi sem elég jó nektek :D És NEM, nem várom.
6/21 anonim válasza:
Én sem várom, egyáltalán nem. Nekem a nyár a kedvenc évszakom :D
8/21 anonim válasza:
Én várom is meg nem is. :)
Világéletemben utáltam a nyarat.. A kedvencem a tavasz, bár az már szinte nincs is. :( Mivel, tél után egyből nyár jön.. :/
9/21 dellfil válasza:
Nem, nem várom. Én szerencsés vagyok, mert jól tűröm a forróságot is, meg a hideget is. :)
De azért látom ám, mindig más kellene, mint ami van. :D Mert: Nyáron nagyon meleg van
Télen nagyon hideg van
Ősszel esik az eső
Soha nincsen jó idő
Gondolom ez a mottó... Ja, a tavaszt ne rajtam kérjétek számon, az nincs benne a versben, és amúgy is mostanában mintha disszidált volna valahová. Valószínű, mennybe ment. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!