Van gyűjteményed? Mi? És hány darabból ál kb? És mióta gyűjtöd a dolgot?
Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 20:06
1/12 anonim válasza:
Sakk-ot gyűjtőm kb 14 éve. van 36 darab Sakk -om versenyeken nyertem :D
2/12 anonim válasza:
Croissant-csomagolásokat gyűjtöttem általános iskolás koromban néhány hónapig (utána már nem tudtam hol tárolni őket), még mindig megvannak, van vagy 150 darab, kb. 20 márkából és ízből.
3/12 A kérdező kommentje:
De jóóók! nagyon tetszenek! :)
2010. júl. 20. 20:17
4/12 anonim válasza:
Én szalvétát és képeslapot gyűjtök. Szalvétából kb.400 db, képeslapból 300 db van. Olyan 2-3 éve gyűjtöm őket :)
5/12 anonim válasza:
Nekem is csak régen volt! Kaktuszokat gyűjtöttem, meg szalvétákat, meg a Pokemon-os Tazo-kat, meg kártyákat, meg Dragonball-os kártyáim is voltak. Ja és még cigis dobozt is gyűjtöttem, meg dezodoros flakonokat. Nemtom már hány darab volt ezekből, de rengeteg az biztos! A kaktuszokat kidobtam, a Tazokat és a kártyákat oda adtam ismerősöknek.
6/12 anonim válasza:
Én meg a fattyút gyűjtöm a pofámról. Már van 2 liter.
7/12 anonim válasza:
fattyút? azt mégis hogyan? :D
... az faGGYú te észlény!!! XD
8/12 A kérdező kommentje:
ilyen válaszokat nem kérek köszönöm, azt hiszem nem ostoba kérdést tettem fel hogy ilyn bunkó, retardált marhák ilyeneket írjanak! De látszik ennyi esze van!
2010. júl. 20. 20:32
9/12 anonim válasza:
Hiába, a firefox szöveget még nem értelmez...
10/12 anonim válasza:
Én régebben a chips-es zacskókban található Pupákokat gyűjtöttem, már volt egy egész doboznyi, mikor Anyum kidobta őket. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!