Újpesten mi lenne ez az épület, mi a funkciója, mit tárolnak benne?
2019. dec. 19. 18:50
1/9 anonim válasza:
Szerintem ott nem tárolnak, hanem valamit csinálnak. Mindenesetre érdekes egy épület. A kék színű zászló lehet EU-s, bár a sárga csillagok nem látszanak, mert fel van tekeredve a rúdra. Ennyi erővel viszont lehetne ENSZ zászló is, de az meg mit keresne itt. A google-n a feliratot nem tudtam elolvasni, bármennyire nagyítóztam, és még kézi nagyítót használtam hozzá. De szerintem a felirat nem magyar nyelvű. És furcsa kis szimbólumok vannak a felirat széleinél. Akik arra laknak, vagy járnak, ők tudhatják talán.
2/9 anonim válasza:
Ha nem a képpel vacakolsz, hanem jobb klikk, mi található itt, már tudnád.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem mutatja mi "található itt."
2019. dec. 20. 18:38
4/9 anonim válasza:
#1 vagyok. Nekem sem mutatja, hogy "mi található itt". Különböző emeletes társasházakat, lakóépületeket, egy középiskolát (de az nem ez), földszintes családi házakat, Lapkiadót, stb., mutat, de ezt az épületet nem.
5/9 anonim válasza:
Ezeketet találtam:
1043 Budapest, Temesvári utca 7-9.
IPA NAV
International Police Association
Magyar szekció, Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szervezet.
6/9 A kérdező kommentje:
De raktár lehet hogy nincs ablaka meg nagyon őrzik?
2019. dec. 22. 12:25
7/9 anonim válasza:
A légi irányítók is ablaktalan helyen ülnek. Én fotós voltam, szintén ablaktalanul.
Ettől még az lehet, amit írtak.
8/9 anonim válasza:
Raktárhoz nincs megfelelő bejárata, és nincs rakodáshoz alkalmas bejárat, állás sem.
9/9 anonim válasza:
Az IPA-NAV oldalon a fenti cím megtalálható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!