Hogy ellenőrizhetem a futárt?
Figyelt kérdés
Vatera futár hozza majd amit rendeltem,de honnét lehet tudni,hogy tényleg ő az? Nem szeretném ha az eladó személyesen jönne/ismerősét küldené egy furgonnal,elvinné a pénzt utána pedig küldené az e-maileket,hogy hívja a rendőröket,ő nem kapta meg a pénzt.Sajnos vannak ilyen emberek is...2010. júl. 20. 10:57
1/7 anonim válasza:
te paranoiás vagy, a futár átvételi elismervényt irat veled alá, aminek egy példánya nálad marad...ha utánvételeztek, akkor meg még a pénzátvételről is lesz elismervény
2/7 anonim válasza:
így van, ha fizetsz valamit arról kell elismervény
3/7 A kérdező kommentje:
Paranoiás? meglehet,1kicsit...első netes vásárlásom. De attól hogy aláírat 1papírt nem sokminden változik.
2010. júl. 20. 16:40
4/7 anonim válasza:
Elég sok minden változik, mert ha feljelent, hogy nem fizettél, akkor neked lesz bizonyítékod, hogy te bizony fizettél.
5/7 A kérdező kommentje:
Én megkapom a papírt, hogy fizettem?
2010. júl. 20. 21:12
6/7 anonim válasza:
megkapod...te egy nagyon bizalmatlan ember vagy....
7/7 A kérdező kommentje:
Igazad van. De fő az óvatosság, olvastam olyanokat amitől előjött ez az 'átakarnak verni' érzés. Azért köszönöm a kommenteket. Üdvözlettel,a bizalmatlan paranoiás :D
2010. júl. 21. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!