Ajánlana nekem vki egy OLCSÓ futárt aki kihoz egy billiárdasztalt Baranya megyéből Jászberénybe?
Figyelt kérdés
Vaterán szeretnék rendelni egy billiárdasztalt, de az Baranya megyében van és csak személyes átvétellel továbbíhaó nekem. Ez viszont nem lehetséges. Tud valaki egy futárt aki elhoz egy nagy, nehéz billiárdasztalt 20.000 Ft ALATT Baranya megyéből ide Jászberénybe?
Válaszokat előre is köszönöm!
2011. jún. 29. 12:57
1/3 anonim válasza:
Ilyen nagy tárgyat futár nem visz el, ehhez egy fuvarost kell felfogadnod. De azt nem fogsz 20000 alatt találni. Egyszerűbb lenne,ha bérelnél egy furgont és elmennél érte pár haverral
2/3 A kérdező kommentje:
Csakhogy az g.ci messze van innen, nekem meg még nincs jogsim. Megkérdezem a szüleimet, de nem nagyon fogják díjazni.
2011. jún. 30. 13:42
3/3 anonim válasza:
Akkor keress egy fuvaros céget. de csak a benzin benne van egy huszasban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!