Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Én nem tudom, hogy költsek -e...

Én nem tudom, hogy költsek -e ennyit a nővéremre?

Figyelt kérdés

4500 Ft.-, ez a medál nyaklánccal együtt..

Költenétek rá??

Ráadásul nem egy nyaklánc hordó típus.

[link]

Ti költenétek?? :)

2010. júl. 20. 10:23
 1/7 anonim válasza:
vmi alkalom lenne? és tuti tetszene neki?
2010. júl. 20. 10:29
 2/7 anonim ***** válasza:
akkor mért akarsz neki nyakláncot?vegyél ruhát vagy vmi más ékszert:)
2010. júl. 20. 10:30
 3/7 anonim ***** válasza:
igen..majd meglátod ő az egyetlen a világon akire számíthatsz egy testvér mindent megér.
2010. júl. 20. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Ennyit?? Nekem a nővérem fizeti a lakáshitelemet, mert én még diák vagyok, ő meg qrva jól keres!

Persze, hogy költsél rá....akár többet is! De olyat vegyél, ami használni is tud.

Én még nem tudom, hogy fogom majd tesómnak meghálálni, hogy ennyit segített...remélem majd én is jól fogok keresni, és akkor megajándékozom valami utazással, vagy ilyesmi.

2010. júl. 20. 10:43
 5/7 anonim ***** válasza:
4500ért miért nem olyan dolgot veszel neki amit szeret? Ha nem hordja akkor fölösleges! De mindegy amúgy sztem ez inkább neked tetszik szal vedd meg magadnak!
2010. júl. 20. 11:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha ugy ismered, hogy ekszeres akkor vedd meg. En pl tuti nem vennek a tesomnak ekszert mert nem szereti nagyon hanem egy jo konyvet, mert imad olvasni. 11 eve szinte mindennap latom, csak ismerem mar ennyire!:)
2010. júl. 20. 11:20
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem, nem egy ékszer hordó típus. Van vagy 10 pár fülbevalója, de egyet sem hord. Nem hord se nyakláncot ( mondjuk nincs is ) , se karkötőt, se semmit. Csak 1-2 gyűrűt hord.

És b.a.z.d. m.e.g. én 12 éves vagyok, hogy: költsek rá 200.000Ft.- ot?? :O

Én 12 éves, ő 17 éves. És szülinapjára gondoltam.. :)

Szerintetek?

2010. júl. 20. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!