Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Még egyszer megkérdem látta-e...

Még egyszer megkérdem látta-e esetleg valaki?

Figyelt kérdés
A Szegedi Hóbiárt bisztróból tegnap ellopták a párom pénztárcáját,telefonját és az össze iratát. A pénz nem is érdekes de ha az iratait látta esetleg valaki Puskás Szabolcs névvel azt megkérem jelentkezzem nálam jutalom ellenében! Fontos lenne ugyanis nem hiszem hogy akik ellopták szükségük lenne az iratokra!
2010. júl. 20. 10:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, nemláttam, de remélem rendőrségen lejelentettétek, nehogy az irataival visszaéljenek. De általában az okmányokat el szokták dobni és általában visszaküldik.
2010. júl. 20. 10:25
 2/6 anonim ***** válasza:

ÚÚÚ ezt nagyon sajnálom:S

De itt nem hiszem,h bárki segíteni tud,de reméljük.

Rendőrség?

2010. júl. 20. 10:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt a felhívást inkább ott a bisztróban függeszd ki.
2010. júl. 20. 10:39
 4/6 anonim ***** válasza:
nyomoztassátok le a telefont, az elvezet a papírokhoz is
2010. júl. 20. 10:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Feljelentést tettünk de hát rendőrség...ugyanmár nem csinál semmit se... a kamera is ki volt kapcsolva a hóbiártban,úgyhogy ez se segíthet... gondoltam azért írok ide mert lehet valaki megtalálta ... de hát cak remélni tudom hogy előkerülnek az íratok... azért köszönöm mindenkinek .. Rendesek vagytok hogy írtok.
2010. júl. 20. 10:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Ráadásul a telefont nem tudjuk lenyomoztatni mert gondolom a kártyát kivették és eldobták mert ki van kapcsolva... :(
2010. júl. 20. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!