A könyvtár elfogad másoktól a feleslegessé vált könyveit?
Sok jó állapotban levő felesleges könyveim vannak és ezeket nem sikerült eladnom a Jófogáson vagy a moly.hu-n. Az antikvárium meg a mozgókönyvesek nem fogadják el, még ingyen sem. Azt mondják, nincs hely.
A könyvtár elfogadja? Ha nem, mit tudnék tenni a könyveimmel? Én nem vagyok az a fajta, aki kidobja a könyveket a szelektív hulladékba. De már unom, hogy évek óta sok helyet foglalnak el.
Az antikvár bevesz könyveket, de csak aránylag jó állapotban lévöket, és csak olyanokat, amiknek valami irodalmi vagy tudományos értéke van, a filléres ponyvafüzeteket meg hasonlókat nem.
De megkérdezheted a könyvtárakat is, elvi akadálya nincs.
Itt próbáld meg - én sokszor vettem már tölük könyveket, és különbözö levélváltások során szóba jött, hogy vesznek is könyveket:
Ingyen a Jòfogáson vagy a Vaterán is elviszik szerintem.
Nálunk a könyvtárban állandóan lehet vásárolni ilyen adományozott könyveket, 100 Ft 3 db. Csak azért kérnek értük pénzt, hogy ne tüzelni hordják a dakoták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!