Autista fiúk volt már barátnőtök?
Figyelt kérdés
Nehezen tudtok becsajozni?
Kíványátok a párkapcsolatot vagy bármilyen egyébb dolgot a nőktől?
Komoly párkapcsolatra vágytok inkább vagy nem?
2019. dec. 14. 02:29
1/14 anonim válasza:
Egy ismerősöm autista:
Nem volt még barátnője, de vágyna rá. Mindkettő megfelelne neki, de talán az elsőt választaná inkább
2/14 anonim válasza:
"Kíványátok"
Aszta, eszt hoty hosztad ősze?
3/14 A kérdező kommentje:
*szeretnétek.
2019. dec. 14. 12:14
4/14 anonim válasza:
Nem vagyok autista, de jól ismerek egyet. Nagyon okos, és kedves ember, volt már több barátnője, mert vágyik rá hogy legyen egy társa, de hosszútávon nem sikerül neki megtartani soha.
5/14 anonim válasza:
Én autista vagyok. Nem kívánom párkapcsolatot föleg nemi kapcsolatot. (14f)
7/14 anonim válasza:
Igen, eddig 6 párkapcsolatom volt, de egyik sem működött. A jelenlegi párkapcsolatomban mindketten boldogok vagyunk és úgy érzem ez a magunk részéről végleges.
30/F Asperger
8/14 anonim válasza:
Jelenleg nincs barátnőm. Nagyon nehezen tudunk becsajozni, igen, látnád a lányok undorodó, vagy kinevető arckifejezését, mikor rámnéznek. Talán egyszer ráakadok egy hasonszőrű csajra aki szintén érintett, mert az "átlagosaktól" csak a szivatást kapom. 26/F
9/14 A kérdező kommentje:
Jajj,szegény.
Miért bántanak téged?
2020. jan. 22. 17:08
10/14 anonim válasza:
Nem megy a csajozás...
De ez a betegség pont erről (is) szól, hogy nehezen megy a társas élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!