1/7 A kérdező kommentje:
Szerintetek, ha lemondtam egy állásinterjút kéztörés miatt, (válaszoltak is a lemondó levélre) lesz még esélyem újra jelentkezni az adott céghez ugyanabba a pozícióba, vagy másféle pozícióba több hónap múlva, ha rendbe jövök ?
2019. dec. 6. 17:06
2/7 anonim válasza:
Ha magához a munkához nem kell a kéz, és mozoghatsz vele, akkor ne mond le!
3/7 A kérdező kommentje:
Jó kezek, lábak nélkül esélytelen dolgozni
2019. dec. 6. 17:11
4/7 A kérdező kommentje:
Víz, gáz, fűtésszerelő állás
2019. dec. 6. 17:14
5/7 anonim válasza:
Ha egyszer lemondtad, többet nem fognak hívni. Menj el törött kézzel, nincs abban semmi gond, legfeljebb megegyeztek hogy mondjuk csak egy hónap múlva kezdesz. De ne mondd le az interjút.
6/7 A kérdező kommentje:
Lemondtam az interjút. Orvostól igazolást kértem, az igazolást leszkenneltem és elküldtem a lemondó levélben. 4 hónapig nem lehet vele dolgozni, maradandó károsodás lehet a vége.
2019. dec. 6. 19:13
7/7 A kérdező kommentje:
Én nem is várom el, ha lemondok egy állásinterjút, hogy engem keressenek hónapok múlva. Csak mint lehetőségen gondolkodtam, hogyha 4 hónap múlva újra jelentkeznék az adott céghez valamilyen állásra, lenne e esélyem újra interjúzni. Mondom, kórházi szakorvosi igazolással mondtam le az interjút.
2019. dec. 6. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!