Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lányok nektek bejön ez a...

Lányok nektek bejön ez a típusú fiú?

Figyelt kérdés
Humoros, de ha kell komoly, szabadidejében lakóhelyének történetét kutatja, valamint 10. századi magyar hagyományőrzéssel foglalkozik. Komoly tervei vannak a jövőre nézve, vallásos, hazafias. Nemzeti rockot hallgat, verseket ír. Fél kimutatni az érzelmeit, de érzelmesebb a legtöbb fiúnál. Érdekli a politika.

2019. nov. 27. 19:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Elsőre unalmasnak és különcnek néz ki. Csak akkor tudnám hogy bejönne ha ismerném, így látatlanban viszont csak ez szűrődik le róla
2019. nov. 27. 19:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj öreg, ennyire ne stresszelj rá a dologra, ennél egyszerűbb. Egy csajjal ùgyse úgy ismerkedsz, hogy odamész hozzá aztán: "Szevasz, te szeretes a visszacsapó íjakat?" Hidd el, nem érdekli őket, max ha ők is hasonlóan "ősmagyarosak" mint te. Az érdeklődésed az amit max később moután találkozgattok utána ismeri meg. A humoroddal már kezdhetsz valamit ha tényleg van, de azért ne erőltesd. Egyébként ha tényleg ilyen hazafias vagy, menj el katonának, na az egyenruha, az bejö nekik, elhiheted ;).
2019. nov. 27. 19:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Gimi mellett tartalékos katona vagyok, két évre szól a szerződésem.
2019. nov. 27. 19:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Most végzek, 19 vagyok.
2019. nov. 27. 19:42
 5/8 A kérdező kommentje:
1. Válaszolónak: mindig különc voltam. Soha nem voltam divatb*zi sem, zakóban, ingben járok mindenhova, mindig a saját fejem után mentem, és fogok is. Nem egy ember akarok lenni a tömegből. Szeretek egyedi lenni.
2019. nov. 27. 19:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Soha nem volt még barátnőm se..
2019. nov. 27. 19:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj divatb*zinak lenned hogy egy legyél a sok közül, a jellemed tesz azzá, és ha különc vagy az se biztos hogy negatívum lenne egy lánynál. Az én pasim például egy tipikus különc. Nem beszél senkivel se, póker arc minden szituációban, nincsenek barátai, nem jár bulizni, de egy végtelenül jószívű és bátor pasi, aki bár nem beszél sokat de érezteti veled azt hogy szeret. Én és barátnőm csak "sötét lovagnak" hívjuk, mert tényleg olyan. :) Nem úgy néz ki vagy viselkedik mint egy lovag, de a szíve mélyén nagyon is az. Ezért írtam azt hogy meg kellene ismerned az illetőt ahhoz hogy eldöntsd bejön-e neked.
2019. nov. 27. 20:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Agnosztikus vagyok és inkább kozmopolita, úgyhogy valószínűleg adódnának komoly világnézetbeli eltéréseink.
2019. nov. 27. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!