Hova mentek vagy hol voltatok nyaralni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 11:44
1/11 anonim válasza:
Kehidakustányba 1 hétre, utána pár napra Zalaegerszegre megyek majd augusztusban.
És te?:)
2/11 anonim válasza:
Püspökladányba megyünk!már alig várom már csak egy hét.... [link]
3/11 anonim válasza:
Még sehol, de szerintem nem is megyünk. Nyíregyházára megyünk majd az állatkertbe, de az csak egy nap.
4/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! egy egy napos kirándulás is jobb mint egésznap otthon ülni! Nem? Azért sajnálom h nem mentek több napra! :S
2010. júl. 19. 19:43
5/11 A kérdező kommentje:
mi 2hét múlva Vonyarcvashegyre megyünk! 1hétre :)
2010. júl. 19. 19:43
7/11 anonim válasza:
Mi sem megyünk sehova, viszont mi is múlt héten voltunk így 1 napra a nyíregyházi állatparkban :)
8/11 anonim válasza:
Franciaországban voltam egy hónapig, holnapután meg megyünk egy hétre a Balatonra.
9/11 anonim válasza:
2hét horvátország és mostmár itthon vagyok:'(
10/11 anonim válasza:
4 hét Románia - Csíkszereda
Mamáméknál. De ezen kívül megyünk még ide-oda Romániában. Pl.: Székelyudvarhely, Homoród, Gyilkos-tó, Parajd stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!