Hogyan lehet leszoktatni a lakótársam a 40-50 perces zuhanyzásról? A spórolás miatt.
Figyelt kérdés
Szeptemberbe költöztem be albérletbe 2 idegen lánnyal. Semmi probléma nincs velük igazából, csak az, hogy az egyik 40-50 perceket zuhanyzik. Tehát nem megengedi a vizet és abba fürdik, hanem folyamatosan engedi magára. Én és a másik lány 20 p. alatt letudjuk. Viszont így nem tudunk spórolni egy kicsit sem a harmadik lány miatt. Valami ötlet amivel szépen eltudjuk neki mondani, hogy ez nem oke és változtasson2019. nov. 25. 23:57
1/7 anonim válasza:
a./ el kell zárni a meleg vizet
b./ a hálózati áram fázisát rá kell kötni a meleg vízre
2/7 anonim válasza:
Fizesse ki maga után. Akkor majd vagy ő is spórolni fog, vagy kifizeti és akkor mindegy.
3/7 anonim válasza:
"Én és a másik lány 20 p. alatt letudjuk."
Mit lehet 20 percig zuhanyozni?
Botrányosan sokat használtok ti is. A másik csaj meg nem normális.
4/7 anonim válasza:
Hogy lehet 20 percig zuhanyozni?
Egy zuhany 5 perc. Utána mit csináltok?
A maradék 15 percben 3-szor el lehet menni.
Úgy néz ki, hogy a víz felét ő használja el, ezért fizesse is ki a vízszámla felét.
5/7 A kérdező kommentje:
Hajmosassal értettem 20 percre,ami heti 1 max 2 alkalom.
2019. nov. 26. 14:30
6/7 anonim válasza:
Jó hosszú hajad lehet!
Mutatsz képet?
Amúgy továbbra is a fél fizetést ajánlom.
7/7 anonim válasza:
Pontosan így, ahogy ide leírtad a kérdést. Ezt mond el neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!