Viccesen hangzik, de van itt olyan aki nem látott még hullócsillagot?
Figyelt kérdés
az egyik barátom állítása szerint nem látott még pedig 17 éves..:D
18/L
2010. júl. 18. 23:35
1/9 anonim válasza:
na márcsak a kérdés miatt is beléptem...:D
amugy énis 17 éves vagyok,és még nem láttam,de őszintén nem is nagyon foglalkoztam vele :P
2/9 A kérdező kommentje:
:D nem az h foglalkoznia kellene vele, csak nekem furi :D mert már sokszor láttam *.*
2010. júl. 18. 23:47
3/9 anonim válasza:
1. vagyok
akkor megkérdem
mikor a legnagyobb a valószinűsége,hogy látok egyet?:DD
4/9 anonim válasza:
Én is sokszor láttam már, de unokatesóm állítása szerint ő még soha (14L).:D
14L
5/9 anonim válasza:
Nem szoktátok este nézni a csillagokat? Én szinte minden héten látok hullócsillagot.
6/9 anonim válasza:
én folyton nézem a csillagokat,mert gyönyörüek és imádom :)
de még soha nem láttma :(
7/9 A kérdező kommentje:
hát én tegnap este is láttam kettőt.. pedig csak 10 percig néztem az eget^^ így nyáron esténként nézzétek, biztos ti is látni fogtok :)
2010. júl. 19. 00:24
8/9 anonim válasza:
Majdnem minden este lehet látni egyet kettőt :)
Én régebben mikor sátoroztunk itt nálunk a kertben,akkor mindig olyan hajnali kettő körül felnéztem az égre,és vagy hatot láttam,pedig nem volt augusztus még(mert akkor szokott lenni a legtöbb).
Idő idő idő és türelem :)
17/L
9/9 anonim válasza:
Még én sem láttam 16 éves létemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!