Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tartsak rendet?

Hogy tartsak rendet?

Figyelt kérdés
néha rendet rakok a szobámban és teljesen ki is takarítom de pár nap után megint óriási rendetlenség van szanaszét hagyom a ruháimat meg mindent mindíg megpróbálok rendet tartani de soha nem megy és akkor azon kapom magam hogy a földön már nem lehet lépni akkora a rendetlenség pedig lány vagyok de egyszerűen nem tudok rendet tartani lécci aggyatok ötleteket hogy mit csináljak tudom hogy rendet kéne rakni de már nincs erőm hozzá mert úgyis tudom hogy 1-2 nap és újra minden szét van dobálva.
2010. júl. 18. 20:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Először is nézd meg, mi az, aminek nincs helye.

Én úgy figyeltem meg, (látom nálad is, ruhák) amiket 1x felvettünk, de még nem akarjuk kimosni, vissza a tiszta közé tenni pedig semmiképp.

Ezeknek kellene egy külön kisszekrény, komód, vagy valami más.

Ha más dolgokról van szó, akkor rendszeresíteni kellene állandó helyet a dolgoknak, így el sem vesznek.

2010. júl. 18. 20:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha valamit elveszel a helyéről és utánna nincs szükséged rá, tedd vissza ne légy rest, mert csak halmozódni fog. Szennyest mindig vidd ki, heti egy porzsívó, max kéthetente portörlés, és nagyon speckó minden.
2010. júl. 18. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!