Én egy 34 éves fiatal nő vagyok. A következő rol mi a véleményetek?
A hülyéskedéssel nincs gond. De amit fent leítál az bárgyú, és ez már az elviselhetőségi küszöböm alá esik. Mármint a színvonala. Annyira bugyuta hogy nem bírom elviselni egy felnőtt nőtől akivel mondjuk jó eséllyel azért tartózkodok egy lakásban mert mondjuk a csajom...
Fontos hogy a nőre nőként tudjak tekinteni. A lökött és a kicsit hülye az tök oké. Mint pl a húgom akivel mindig valami totális marhasággal szívatjuk egymást. Pl a teszkóban elküldöm a műzli osztályra. Vagy beadom neki hogy ahol lakik ott van tejesdoboz adó amit hópehyelyben kell fizetni ezért mindig legyen nála hűtődoboz mert nyáron is fizetni kell. Persze először amikor tök komolyan adom elő akkor elhiszi aztán a második résznél rájön hogy fa$zság az egész, de ez elmegy.
Egyszer voltam egy nőnél és még jó hogy nem sokat beszéltünk mert el is ment volna a kedvem az egész estétől ha nem hagyja abba azt az idióta gyerekes gyügyögés szerű beszédet.
Egy nőt nem tudok izgalmas értelmes női lényként tekinteni ha úgy viselkedik mint egy szefós.
De már itt is volt olyan csaj aki beírta hogy a barátja idiótán viselkedik amikor szexre kerül a sor és olyanokat mond hogy kapd be szépen kolbász úrfit! A csaj azt írta hogy amikor szexre kerül a sor akkor a barátja átváltozik Jim Carrey és MaciLaci keverékévé, és ettől lefordultam a székről úgy röhögtem mikor olvastam, de nyilván a csajnak ez nem volt vicces.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!